Siirry pääsisältöön
O.P. Anderson Petronella
Täältä voit helposti tilata O.P. Anderson Petronella lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

O.P. Anderson Petronella

Ruotsi Pullo 350 ml 30% vol
Sokeripitoisuus 2.9g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om O.P. Anderson Petronella

O.P. Anderson Petronella on ainutlaatuinen ja arvostettu tuote, joka tarjoaa unohtumattoman juomaelämyksen. Tämä juoma on nimetty Petronellan kunniaksi, joka oli legendaarinen tislaamon perustaja. Hän loi tämän juoman perinteitä kunnioittaen ja intohimolla, joka hehkuu jokaisessa lasillisessa.

O.P. Anderson Petronella tunnetaan erityisesti sen alkuperästä, mausta, tuoksusta ja ruoanlaitosta sekä oikeasta tarjoilulämpötilasta. Se tulee korkealuokkaisista raaka-aineista, jotka on huolella valittu ja tislattu perinteiseen tapaan. Juoma on kypsytetty tammitynnyreissä, joka antaa sille rikkaan ja tasapainoisen maun.

Tämän juoman alkuperä on tärkeä osa sen historiaa ja luonteenpiirteitä. Se valmistetaan Suomessa, joka tunnetaan maailmanpuhtaimmista luonnonvaroistaan. O.P. Anderson Petronellan raaka-aineet tulevat vain valikoiduista paikoista, joissa luonto on säilynyt koskemattomana.

Maussa ja tuoksussa voit tuntea tislatun katajanmarjan ja muiden huolella valittujen mausteiden täyteläisen yhdistelmän. Se on miellyttävän aromikas ja sopii loistavasti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien seurassa. O.P. Anderson Petronella täydentää hienostuneita makuelämyksiä ja antaa juhlille täydellisen lisän.

Tämän ainutlaatuisen juoman tarjoilulämpötila on tärkeä seikka sen parhaiden ominaisuuksien esiin saamiseksi. Suosittelemme nauttimaan sitä viilennettynä, noin 14-16 asteessa. Näin sen aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen makuelämyksen.

O.P. Anderson Petronella on enemmän kuin vain juoma - se on elämys. Kutsu ystäväsi koolle, avaa pullo ja uppoudu sen rikkaaseen historiaan ja ainutlaatuiseen makuun. Tulet varmasti ihastumaan O.P. Anderson Petronellan maagiseen tunnelmaan ja nauttimaan sen tarjoamista hetkistä.

Täältä voit helposti tilata O.P. Anderson Petronella lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.