Siirry pääsisältöön
Louis Jadot Santenay 2017
Täältä voit helposti tilata Louis Jadot Santenay 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Louis Jadot Santenay 2017

Ranska Côte de BeauneBourgogne Pinot noir Pullo 750 ml 13.5% vol 2017
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om Louis Jadot Santenay 2017

Louis Jadot Santenay 2017 on laadukas punaviini, joka tulee Ranskan Burgundin alueelta. Tämä viinitarhan tuottama viini tarjoaa monipuolisen ja hienostuneen maun, jonka avulla voit nauttia elegantista ranskalaisesta ihmeestä lasissasi.

Tämän punaviinin maussa on hienostunutta marjaisuutta, jossa pääosassa ovat kirsikat, luumut ja vadelmat. Maun herkkyys ja tasapaino luovat harmonisen kokemuksen, joka täyttää suun monimuotoisilla aromien kerroksilla. Tämä punaviini tarjoaa myös tanniinisen rakenteen, joka antaa sille ryhtiä ja kestävyyttä.

Doft puolestaan ihastuttaa elegantilla ja herkällä kirsikkaisella tuoksulla. Sen taustalla voi aistia metsän hedelmien, mausteiden ja hienovaraisen tammen sävyjä. Näiden aromien yhdistelmä luo houkuttelevan ja houkuttelevan tuoksun, joka kutsuu sinut maistamaan tätä ainutlaatuista viiniä.

Tämä punaviini on täydellinen valinta nautittavaksi monien ruokalajien kanssa. Sen hienostuneet maut ja tyylikäs rakenne tekevät siitä täydellisen kumppanin liharuokien, kuten lampaan, naudanlihan ja riistan, kanssa. Se sopii myös erinomaisesti kypsytettyjen juustojen ja tumman suklaan seuraksi. Valitettavasti tästä tuotteesta ei ole tarkkaa tietoa ruokalajien ja tarjoilulämpötilan suhteen.

Louis Jadot Santenay 2017 ansaitsee tulla nautituksi oikein tarjoiltuna. Suosittelemme tarjoilemaan tämän punaviinin hieman viileänä, noin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila tuo esiin viinin parhaat ominaisuudet ja korostaa sen monipuolisuutta.

Kokonaisuutena Louis Jadot Santenay 2017 on laadukas punaviini, joka tarjoaa upean makuelämyksen ja hienostuneen tuoksun. Sen monimuotoiset maut ja elegantti rakenne tekevät siitä täydellisen valinnan nautittavaksi monien ruokien kanssa. Tarjoile tämä hienostunut viini hieman viileänä ja astu Ranskan burgundilaisen viinin maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Louis Jadot Santenay 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.