Siirry pääsisältöön
Stoodley Stout
Täältä voit helposti tilata Stoodley Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stoodley Stout

Yhdistynyt kuningaskunta England Pullo 330 ml 4.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Stoodley Stout

Stoodley Stout on vahva ja tumma olut, joka on saanut inspiraationsa Englannin perinteisestä stout-oluttyypistä. Tämä herkullinen olut tulee suoraan Stoodley-nimiseltä panimolta, joka tunnetaan korkealaatuisista ja hienostuneista juomistaan. Stoodley Stoutin ainutlaatuisuus piilee sen maussa, tuoksussa ja alkuperäisessä reseptissä.

Stoodley Stoutin täyteläinen maku on täynnä paahteisia ja maltaisia sävyjä, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia vahvasta ja aromikkaasta oluesta. Sen huolellisesti valitut ainesosat ja panimotaidon taitava yhdistelmä antavat sille pehmeän ja samettisen suutuntuman, joka jättää jälkipolttelun makuhermoillesi.

Tuoksultaan Stoodley Stout on intensiivinen ja houkutteleva. Sen savuinen ja kahvinen tuoksu kutsuu sinut astumaan lähemmäs ja maistelemaan tämän herkullisen juoman rikkaita vivahteita. Sen tummanruskea väri ja tiivis vaahto tekevät siitä myös kauniin esilläpidettävän.

Stoodley Stout sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruoille. Se täydentää hienosti niin grillattuja pihvejä kuin suklaapohjaisiakin jälkiruokia. Kylmäoluet ovat usein suosittuja, mutta Stoodley Stoutin tapauksessa suosittelemme nauttimaan sitä hieman lämpimämpänä, noin 10–12 asteessa. Tässä lämpötilassa sen monimutkaiset maut ja sävyt pääsevät oikeuksiinsa.

Kaiken kaikkiaan Stoodley Stout on ainutlaatuinen ja eksklusiivinen olut, jonka voimakas maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä pakollisen valinnan olutharrastajille ja maukkaista juomista nauttiville. Stoodley Stout on täydellinen valinta rentoutumiseen ja iltaan ystävien kanssa, joten osta omasi ja koe tämän ainutlaatuisen oluen lumoava maailma!

Täältä voit helposti tilata Stoodley Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.