Siirry pääsisältöön
Cala Civetta  2020
Täältä voit helposti tilata Cala Civetta 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cala Civetta 2020

Italia ToscanaMaremma Toscana Cabernet francCabernet sauvignonMerlot Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot

Om Cala Civetta 2020

Cala Civetta 2020 on ainutlaatuinen viinivalinta, joka hurmaa sinut heti ensimmäisestä maistiaisesta alkaen. Tämä viini on peräisin Härkomst-alueelta, joka tunnetaan laadukkaista ja aromikkaista viineistään. Härkomstin ainutlaatuinen maaperä ja ilmasto tarjoavat täydelliset olosuhteet viinirypäleiden kasvulle, mikä varmistaa tämän viinin korkean laadun.

Cala Civetta 2020:n maku on täyteläinen ja moniulotteinen, jossa voi maistaa kypsien tummien marjojen, kuten luumujen ja mustaherukoiden rikkautta. Samalla se tarjoaa miellyttävän tasapainon tanniineissa ja hapokkuudessa, mikä tekee tästä viinistä erittäin helposti lähestyttävän ja nautittavan.

Viinin tuoksussa voi havaita hienostuneita mausteisia ja kukkaisia vivahteita, jotka lisäävät sen houkuttelevuutta entisestään. Cala Civetta 2020:n tuoksu on hieno ja houkutteleva, ja se houkuttelee sinut ottamaan jokaisen lasillisen tästä herkullisesta viinistä.

Tämä viini sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja hienovarainen hapokkuus tekevät siitä täydellisen kumppanin punaiselle lihalle, riistalle ja laadukkaille juustoille. Cala Civetta 2020:n suositeltu serveringstemperatur on noin 16-18 astetta, jolloin sen erilaiset maut ja aromit tulevat parhaiten esiin.

Kaiken kaikkiaan Cala Civetta 2020 on ainutlaatuinen viinivalinta, joka tarjoaa herkullisen ja moniulotteisen makuelämyksen. Sen rikas maku, hienostunut tuoksu ja monipuoliset ruokaparit tekevät siitä täydellisen valinnan niin juhlavaan tilaisuuteen kuin rentoon illalliseen ystävien kanssa. Antaudu tämän viinin viehättävyydelle ja nauti unohtumattomasta viinikokemuksesta Cala Civetta 2020:n seurassa.

Täältä voit helposti tilata Cala Civetta 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.