Siirry pääsisältöön
Soalheiro Alvarinho 2022
Täältä voit helposti tilata Soalheiro Alvarinho 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Soalheiro Alvarinho 2022

Portugali Vinho VerdeMonção e Melgaço Alvarinho Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Alvarinho

Om Soalheiro Alvarinho 2022

Soalheiro Alvarinho 2022 on laadukas valkoviini Portugalista, joka edustaa alueen parhaita lajikkeita ja viinintuotantotapoja. Tämä viini tuo esiin Alvarinho-rypäleen ainutlaatuiset ominaisuudet ja tarjoaa täyteläisen ja moniulotteisen makuelämyksen.

Soalheiro Alvarinhon historia ulottuu vuoteen 1974, jolloin sen perustaja Luís Cerdeira alkoi viljellä Alvarinho-rypäleitä Monçãon alueella Portugalissa. Vuosien saatossa Soalheiro on kasvanut ja kehittynyt, tullen yhdeksi alueen arvostetuimmista ja tunnetuimmista viinitaloista.

Tämän viinin aromiprofiili on runsas ja houkutteleva. Sen tuoksussa voi aistia sitruksisia vivahteita, kypsää persikkaa, vihreää omenaa sekä hienostunutta kukkaisuutta. Maku yllättää miellyttävällä tasapainolla hapokkuuden ja hedelmäisyyden välillä. Suutuntuma on raikas ja kevyt.

Soalheiro Alvarinho sopii erinomaisesti monipuolisiin ruokavalintoihin. Sen hapokkuus ja raikkaus tekevät siitä täydellisen parin äyriäisten, äyriäisrisottojen, grillattujen kalojen ja tuoreiden salaattien kanssa. Sen moniulotteisuus ja eloisa maku tekevät siitä myös täydellisen seuralaisen rikkaiden juustojen kanssa.

Tämä viini tulisi tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteeseen, jotta sen aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa. Tarjoile Soalheiro Alvarinho korkeista ja kapeista viinilaseista, jotta sen herkät tuoksut voivat kehittyä ja ilmentyä täydellisesti.

Soalheiro Alvarinho 2022 on loistava valinta viininystäville, jotka arvostavat laadukkaita ja monipuolisia viinejä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä unohtumattoman makuelämyksen, joka sopii täydellisesti nautittavaksi niin arjen kuin juhlan hetkissä.

Täältä voit helposti tilata Soalheiro Alvarinho 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.