Siirry pääsisältöön
Pol Roger Brut Réserve
Täältä voit helposti tilata Pol Roger Brut Réserve lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pol Roger Brut Réserve

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 1500 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.9g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Pol Roger Brut Réserve

Pol Roger Brut Réserve on ranskalainen samppanja, joka on valmistettu korkealaatuisista rypäleistä ja perinteisellä menetelmällä. Tämä samppanja on valmistettu pääosin Chardonnay-, Pinot Noir- ja Pinot Meunier -rypäleistä, jotka tulevat samppanjallemen alueelta Ranskan Champagnen alueella.

Pol Roger Brut Réserve on raikas ja elegantti samppanja, jossa on herkkä ja hienostunut maku. Siinä on tasapainoinen makeus ja hapokkuus, joka tekee siitä täydellisen juoman erilaisiin tilaisuuksiin. Tämän samppanjan hienostunut ja hieno aromaattinen profiili tarjoaa herkullisia tietoja viinistä. Siinä on hedelmäisiä, sitruunaisia ja pähkinäisiä muistiinpanoja, jotka tekevät siitä miellyttävän juoman nautittavaa.

Pol Roger Brut Réserve sopii täydellisesti monenlaisen ruoan kanssa. Sen raikkaus ja tasapaino antavat sille kyvyn täydentää erilaisia makuja. Se sopii erityisen hyvin äyriäisten, kalan, siipikarjan, salaattien ja kevyiden juustojen kanssa. Tämä samppanja on myös loistava valinta juoma-astiaksi juhliin ja erikoistilaisuuksiin.

Pol Roger Brut Réserve tulisi palvella viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa nostamaan esille sen hienostuneen makuprofiilin ja takaa sen täyteläisen ja raikkaan maun. Lisäksi suosittelemme tarjoamaan tämän samppanjan korkealaatuisista samppanjalaseista, jotta sen aromit ja maut pääsevät täysin esiin.

Pol Roger Brut Réserve on loistava valinta kaikille samppanjan ystäville, jotka etsivät korkealaatuista ja hienostunutta juomaa. Sen monipuolinen makuprofiili ja sopivuus erilaisten ruokien kanssa tekevät siitä täydellisen valinnan juhliin, illallisiin tai vain rentoutumiseen ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Pol Roger Brut Réserve lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.