Siirry pääsisältöön
Tenuta Vignega Valpolicella Ripasso Superiore 2021
Täältä voit helposti tilata Tenuta Vignega Valpolicella Ripasso Superiore 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tenuta Vignega Valpolicella Ripasso Superiore 2021

Italia VenetienValpolicella CorvinaMolinaraOseletaRondinella Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Corvina, Molinara, Oseleta, Rondinella

Om Tenuta Vignega Valpolicella Ripasso Superiore 2021

Tenuta Vignega Valpolicella Ripasso Superiore 2021 on huippulaatuinen viini, joka vie sinut matkalle Valpolicellan maagiseen maailmaan. Tämä ainutlaatuinen viini kutsuu sinut tutustumaan italialaisen viinikulttuurin rikkauteen ja tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä.

Tenuta Vignega Valpolicella Ripasso Superiore 2021 on peräisin harvinaisesta ja huolellisesti hoidetusta viinitilasta, joka sijaitsee Valpolicellan maalauksellisella alueella Pohjois-Italiassa. Viinin valmistuksessa käytetään perinteisiä menetelmiä, joita on vaalittu sukupolvien ajan. Tämä näkyy ja maistuu viinin erinomaisessa laadussa.

Viinin maussa voit odottaa täyteläisyyttä ja monimuotoisuutta. Siinä yhdistyvät kypsien tummien marjojen, kirsikoiden ja luumujen intensiiviset maut. Ripaus mausteisuutta ja hienostunutta tammisuutta antavat viinille lisäsyvyyttä. Tenuta Vignega Valpolicella Ripasso Superiore 2021 on todella ainutlaatuinen viini, joka jättää jälkensä makunystyröihin.

Tenuta Vignega Valpolicella Ripasso Superiore 2021 viinissä on myös houkutteleva tuoksu, joka huokuu kypsien marjojen, mausteiden ja elegantin tammen sävyjä. Viini avautuu vähitellen lasissa ja sen tuoksu täyttää huoneen herkullisella aromillaan.

Tämä viini sopii täydellisesti yhteen monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää erityisesti pasta- ja liharuokia, kuten pippuripihvejä, karitsanpaistia tai tomaattipohjaisia pastakastikkeita. Tenuta Vignega Valpolicella Ripasso Superiore 2021 tuo ruokailuhetkeen ylellisyyttä ja nostaa ruoan maun uudelle tasolle.

Paras tapa nauttia Tenuta Vignega Valpolicella Ripasso Superiore 2021 viinistä on tarjoilla se lämpimässä huoneenlämmössä noin 18-20°C. Tällöin sen täyteläinen maku ja moniulotteiset aromit tulevat parhaiten esiin. Muista antaa viinin hengittää hetki ennen nauttimista, jotta sen maut ja tuoksut pääsevät täyteen potentiaaliinsa.

Kutsu ystäväsi ja perheesi mukaan unohtumattomalle viinimatkalle Valpolicellaan Tenuta Vignega Valpolicella Ripasso Superiore 2021 viinin kera. Tämä huippulaatuinen viini takaa erinomaisen makuelämyksen ja tuo ripauksen italialaista tunnelmaa ruokapöytään.

Täältä voit helposti tilata Tenuta Vignega Valpolicella Ripasso Superiore 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.