Siirry pääsisältöön
Pilsner Urquell
Täältä voit helposti tilata Pilsner Urquell lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pilsner Urquell

Tšekki Purkki 500 ml 4.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Pilsner Urquell

Pilsner Urquell on Tšekin tasavallassa valmistettu olut, joka tunnetaan perinteisistä valmistusmenetelmistään ja ainutlaatuisesta mausta. Olut saa alkunsa Plzeňin kaupungista, jossa se kehitettiin ensimmäistä kertaa jo vuonna 1842.

Pilsner Urquell valmistetaan perinteisesti vain neljästä ainesosasta: veteen, maltaisiin, humalaan ja hiivaan. Tämä puhtaiden raaka-aineiden yhdistelmä antaa oluelle sen ominaisen maun ja aromin. Mallas tuo olueen makeutta ja viljaisuutta, kun taas humala lisää tasapainoa ja raikkautta. Olut fermentoidaan matalassa lämpötilassa perinteisen pilsnerhiivan avulla, mikä antaa sille puhtaan ja raikkaan makuprofiilin.

Pilsner Urquellilla on hienovarainen ja maltillinen humalan tuoksu, joka sekoittuu makeiden ja viljaisten tuoksujen kanssa. Olut tarjoaa raikkaan ja puhtaan maun, jossa maistuvat mallas ja humala harmonisesti. Siinä on kevyt kitkeryys, mutta se on tasapainossa makeuden kanssa, joten se on nautittava myös niiden ihmisten mielestä, jotka eivät yleensä välitä humalaisista oluista.

Pilsner Urquell sopii hyvin monenlaiseen ruokailuun. Sen raikkaus ja tasapainoinen maku tekevät siitä oivan kumppanin kevyille salaatteille, mereneläville ja vaaleille liharuoille. Olut on ihanteellinen valinta myös terassitapahtumiin tai illanistujaisiin ystävien kanssa.

Pilsner Urquellia suositellaan nautittavaksi noin 6-8 asteessa. Tässä lämpötilassa sen maku ja aromi pääsevät täyteen potentiaaliinsa. Voit tarjoilla sen suoraan jääkaapista tai käyttää oluenjäähdyttimiä, jotta se pysyy viileänä tarjoilun ajan.

Pilsner Urquellin ainutlaatuinen perinne ja tarkkaan valitut ainesosat tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat aitoa makuelämystä. Kokeile Pilsner Urquellia ja lähde makumatkalle tšekkiläiseen olutkulttuuriin!

Täältä voit helposti tilata Pilsner Urquell lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.