Siirry pääsisältöön
Carpano Antica Formula
Täältä voit helposti tilata Carpano Antica Formula lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Carpano Antica Formula

Italia Pullo 375 ml 16.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 16.9g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Carpano Antica Formula

Carpano Antica Formula on tyylikäs ja laadukas italialainen vermutti, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä aito syntyy perinteikkäässä Carpanon viinatehtaassa, joka sijaitsee luonnonkauniilla Alppien juurella Pohjois-Italiassa. Verimutin valmistusprosessi perustuu vuosisatojen vanhaan reseptiin, jonka tavoitteena on täydellistää maku ja tuoda esiin ainutlaatuiset aromit.

Carpano Antica Formulan huumaava tuoksu leijailee ilmassa heti pullon korkin avattua. Sen vivahteikas ja lämmin tuoksu tulvii huoneeseen ja kutsuu sinut nauttimaan tästä herkullisesta juomasta. Vermutin pehmeät ja hienostuneet aromit ovat sekoitus yrttejä, mausteita ja erilaisia ​​kasveja, jotka ovat huolellisesti valittuja ja tasapainotettuja.

Carpano Antica Formula herättää maistajansa aistit eloon sen ainutlaatuisella ja monipuolisella maulla. Sen intensiivinen ja monivivahteinen maku yhdistää makean ja katkeran täydelliseksi tasapainoksi. Voit maistaa kypsät hedelmät, yrtit ja mausteet, jotka sekoittuvat täyteläiseen ja samettiseen koostumukseen. Tämä huolella valmistettu vermutti jättää jälkimaun, joka kestää pitkään ja jättää sinut kaipaamaan vielä yhden kulauksen.

Carpano Antica Formulaa voi nauttia monin eri tavoin. Voit nauttia sitä sellaisenaan jäiden kanssa tai käyttää sitä sekoitettaessa upeita cocktailia. Sen rikas ja täyteläinen maku sopii täydellisesti myös mausteisten ruokien seuraksi. Voit nauttia sitä aperitiivina ennen ateriaa tai digestiivina sen jälkeen. Valmistajan suosittelema tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta, jotta kaikki sen aromit ja maut pääsevät täysin esiin.

Carpano Antica Formula on ehdottomasti valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita juomia ja haluavat nauttia ainutlaatuisesta makuelämyksestä. Sen historia, maku ja tuoksu tekevät siitä todellisen aarteen kaikkien vermutin ystävien keskuudessa. Ota lasillinen Carpano Antica Formulaa ja anna sen kuljettaa sinut maku- ja tuoksunautintojen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Carpano Antica Formula lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.