Siirry pääsisältöön
Svensk Starköl
Täältä voit helposti tilata Svensk Starköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Svensk Starköl

Ruotsi Vimmerby kommunKalmar län Purkki 330 ml 5.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Svensk Starköl

Svensk Starköl on korkealaatuinen ja maukas olut, joka tuo mukanaan klassisen ruotsalaisen olutperinteen. Tämä olut on tunnettu laadustaan ja mausta, joka tarjoaa täydellisen tasapainon vahvuuden ja raikkauden välillä.

Härkomst eli alkuperä on tärkeä osa tämän oluen tarinaa. Se perustuu pitkään ruotsalaiseen olutperinteeseen ja valmistetaan tarkasti valituista raaka-aineista, jotka tuovat esiin oluen ainutlaatuisen luonteen. Olut on syntynyt intohimosta oluenvalmistukseen ja halusta tarjota ainutlaatuinen ja maukas juoma.

Svensk Starköl tarjoaa herkullisen maun ja autenttisen tuoksun, jotka vievät sinut suoraan Skandinavian tunnelmaan. Olut on täyteläinen ja vahva, mutta samalla raikas ja tasapainoinen. Se tarjoaa täydellisen makuelämyksen olutystäville ja niille, jotka haluavat kokea jotain erityistä.

Tämän oluen seuraksi sopivat erilaiset ruoka- ja juustovalinnat. Sen täyteläinen maku ja hienovaraiset aromit täydentävät hienosti liharuokia, kuten pientä pihviä tai grillattua kanaa. Lisäksi olutta voidaan tarjoilla rinnalla suolaisempien makujen, kuten juustojen ja kovien leikkeleiden, kanssa. Svensk Starköl tarjoaa miellyttävän tavan nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta yhdessä.

Oikea tarjoilulämpötila on myös tärkeä osa oluen nauttimista. Svensk Starköl tarjoaa parhaan makuelämyksen, kun sitä tarjoillaan noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin sen maut pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täyteläisen ja raikkaan yhdistelmän.

Svensk Starköl on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea autenttisen ruotsalaisen oluen maun ja tunnelman. Tämä olut tarjoaa laadun, maun ja tuoksun, jotka jäävät mieleen. Nauti tästä ainutlaatuisesta oluesta ja anna sen viedä sinut matkalle Ruotsiin.

Täältä voit helposti tilata Svensk Starköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.