Siirry pääsisältöön
Porta 6 Tejo  2021
Täältä voit helposti tilata Porta 6 Tejo 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Porta 6 Tejo 2021

Portugali Tejo CastelãoSyrahTinta roriz Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Castelão, Syrah, Tinta roriz

Om Porta 6 Tejo 2021

Porta 6 Tejo 2021 on portugalilainen punaviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Viinin alkuperä Tejo-joen laaksosta antaa sille erityisen luonteen ja tyylin. Sen rikas ja houkutteleva maku kätkee sisäänsä lämpimät marjat, kypsät kirsikat ja mausteiset vaniljan sävyt.

Porta 6 Tejo 2021:n doft on intensiivinen ja houkutteleva, ja siinä erottuvat tummanpunaiset hedelmät ja hienostuneet mausteet. Viinin tuoksu kutsuu nauttimaan sen täyteläisestä ja tasapainoisesta mausta.

Tämä punaviini sopii täydellisesti nautittavaksi ruokapöydässä. Sen pehmeät tanniinit ja tasapainoinen hapokkuus tekevät siitä ihanteellisen kumppanin erilaisille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin naudanlihan, lammasruokien ja kypsytettyjen juustojen seuraksi.

Porta 6 Tejo 2021 kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen aromeista voi nauttia parhaiten. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat löytää uusia makuelämyksiä ja tutustua portugalilaiseen viiniperinteeseen.

Oli kyseessä sitten juhla tai rento illanvietto ystävien kanssa, Porta 6 Tejo 2021 tarjoaa ainutlaatuisen ja nautinnollisen viinikokemuksen. Tutustu tähän herkulliseen punaviiniin ja anna sen viedä sinut mukanaan Tejo-joen laaksoon Portugalin viinitarhoille.

Täältä voit helposti tilata Porta 6 Tejo 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.