Siirry pääsisältöön
St Germain
Täältä voit helposti tilata St Germain lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

St Germain

Ranska Pullo 500 ml 20% vol
Sokeripitoisuus 34.9g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om St Germain

St Germain on tunnettu, korkealaatuinen likööri, jonka juuret juontavat Ranskaan. Tämä ainutlaatuinen likööri valmistetaan huolella valituista, tuoreista villimustikka- ja sambuka-kukista, jotka kasvavat Alppien vuoristoseuduilla.

St Germainin maku on raikas ja moniulotteinen, jossa voi maistaa villimustikan makeutta ja kevyttä sitruksisuutta. Liukkaan ja miellyttävän suutuntuman ansiosta St Germain on todellinen herkku kielelle. Sen hienostunut ja houkutteleva tuoksu tuo mieleen kukkaiset niityt ja metsän raikkauden.

St Germainia voi nauttia monin tavoin. Se sopii mainiosti sekoitettavaksi erilaisiin cocktaileihin, kuten kuuluisaan French 75 -drinkkiin tai simppeleihin spritseihin. Voit myös nauttia sitä yksinkertaisesti jäillä tai sekoittaa sen kanssa kuohuviinia tai kuivaa valkoviiniä. St Germainin ainutlaatuinen maku ja tuoksu tekevät siitä täydellisen ainesosan raikkaisiin ja tyylikkäisiin juomiin.

St Germain toimii myös erinomaisesti ruoan kanssa. Sen moniulotteinen makuprofiili täydentää hyvin esimerkiksi kalaruokia, salaatteja ja hedelmiä. Voit käyttää sitä myös leivonnassa ja jälkiruokien maustamisessa. St Germainin hienostunut maku tuo aterialle ripauksen luksusta ja erityistä makuelämystä.

St Germainia kannattaa nauttia viileänä tai jäähtyneenä. Sen suositeltu serveringstemperatur on noin 8-10 astetta. Näin sen aromit ja maut pääsevät täysillä esiin ja jäävät mieleen jokaisesta kulauksesta.

St Germain on todellinen herkkuässä nerokas juoma, joka tarjoaa aistien ilotulitusta jokaisella maistiaisella. Kokeile sitä itse ja anna itsellesi ja vieraillesi uudenlainen juoma-elämys!

Täältä voit helposti tilata St Germain lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.