Siirry pääsisältöön
John Lee
Täältä voit helposti tilata John Lee lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

John Lee

YHDYSVALLAT Kentucky Pullo 350 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om John Lee

John Lee - Härkomst, Smak, Doft, Mat ja Tarjoilulämpötila

John Lee on ainutlaatuinen ja laadukas viskituote, joka on peräisin Skotlannin ylängöiltä. Tämä viski tarjoaa makuelämyksen, joka on täynnä moniulotteisuutta ja tasapainoa.

John Lee -viskillä on vahva ja hienostunut maku, joka on täyteläinen ja tyylikäs. Sen maistelussa voi aistia tummia suklaan sävyjä, kypsien hedelmien makeutta ja hienostunutta tammisuutta. Jokainen siemaus tuo esille viskin monimuotoisuuden ja syvyyden.

Tuoksultaan John Lee on houkutteleva ja täyteläinen. Siinä voi aistia pehmeitä mausteita, vaniljaa ja aavistuksen savuisuutta. Tuoksu on miellyttävä ja herättää uteliaisuuden maistaa viskiä.

John Lee -viski sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi toimia myös hienostuneena ainesosana klassisissa viskikoktailissa. Tämän viskin kanssa voi kuitenkin nauttia myös erilaisia ruokia. Sen täyteläinen maku ja moniulotteisuus sopivat hyvin esimerkiksi suolaisille juustoille, tummalle suklaalle tai karamellisille jälkiruoille.

John Lee -viskin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 18-20 astetta. Tällöin sen maku ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Voit tarjota viskisi hienoissa viskilaseissa, jotta sen aromit saavat oikeanlaisen tilan levitä.

John Lee on viski, joka tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Sen hienostunut maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolisuus ruokaparina tekevät siitä erinomaisen valinnan niin viskin ystäville kuin niillekin, jotka etsivät uusia makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata John Lee lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.