Siirry pääsisältöön
Escada Touriga Nacional 2021
Täältä voit helposti tilata Escada Touriga Nacional 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Escada Touriga Nacional 2021

Portugali Lisboa Touriga naçional Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Touriga naçional

Om Escada Touriga Nacional 2021

Esittelen mielelläni Escada Touriga Nacional 2021 -viinitynnyrielämystä. Tämä ainutlaatuinen viini on peräisin Portugalista, missä suotuisat ilmasto-olosuhteet ja vuosisatojen vanha viinintekotaito ovat luoneet ihanteelliset olosuhteet tämän viinin tuotantoon. Escada Touriga Nacional 2021 on valmistettu yksinomaan Touriga Nacional -rypäleistä, jotka tunnetaan voimakkaista mausteisista ja hedelmäisistä ominaisuuksistaan.

Escada Touriga Nacional 2021 tarjoaa ainutlaatuisen makumatkan. Sen täyteläinen ja intensiivinen maku tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat kokea syvän ja monipuolisen viinikokemuksen. Viinin maussa voi erottaa tummia marjoja, kuten kirsikoita ja luumuja, sekä mausteisia sävyjä, kuten vaniljaa ja pippuria. Sen hienostunut tasapaino makeuden ja hapokkuuden välillä tekee siitä miellyttävän nautittavan.

Escada Touriga Nacional 2021:n houkutteleva tuoksu on viehättävä ominaisuus. Sen vivahteikkaassa tuoksussa voi havaita kukkaisia ja mausteisia nuotteja. Tuoksu on sekä kiehtova että houkutteleva, joka houkuttelee viinin ystäviä nauttimaan tästä ainutlaatuisesta viinistä.

Tämä viini täydentää hienosti monia ruokalajeja. Sen intensiivinen maku ja runsaat tanniinit sopivat erityisen hyvin punaisen lihan, riistan ja kypsytettyjen juustojen seuraksi. Se tarjoaa myös loistavan kumppanin täyteläisille ja mausteisille kastikkeille. Riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistä, Escada Touriga Nacional 2021 voidaan tarjoilla hieman viilentämättynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen rikas maku ja tuoksu pääsevät oikeuksiinsa.

Escada Touriga Nacional 2021 on valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista viiniä. Sen ainutlaatuinen alkuperä, rikas maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä ihanteellisen valinnan erityisiin tilaisuuksiin tai rentoutumishetkiin. Tämä viini on epäilemättä huippuluokan tuote, joka ei jätä kylmäksi viinin ystäviä.

Täältä voit helposti tilata Escada Touriga Nacional 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.