Siirry pääsisältöön
Alamos Organic Malbec  2022
Täältä voit helposti tilata Alamos Organic Malbec 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Alamos Organic Malbec 2022

Argentiina MendozaCuyo Malbec Pullo 750 ml 13.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Malbec

Om Alamos Organic Malbec 2022

Alamos Organic Malbec 2022 on hienostunut ja ympäristöystävällinen viinivalinta kaikille Malbecin ystäville. Tämä viini tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän hienostunutta makua, herkullista tuoksua ja houkuttelevaa alkuperää.

Tämä Alamos-viini on valmistettu huolellisesti ja tarkoin valikoiduista luomuviinirypäleistä, jotka kasvavat Argentiinassa Mendozan viljelyalueella. Tämä alue on tunnettu upeista vuoristoistaan ja erinomaisista ilmasto-olosuhteistaan, jotka luovat täydellisen ympäristön Malbec-rypäleiden kasvulle.

Alamos Organic Malbec 2022 kunnioittaa luonnon monimuotoisuutta ja kestävyyttä. Se on valmistettu ilman keinotekoisia lannoitteita tai kemikaaleja, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat vastuullisesti tuotettua viiniä.

Viinin ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Sen täyteläinen ja moniulotteinen maku tarjoaa hienostuneita metsämarjojen, kuten kirsikoiden ja mustaherukoiden, sävyjä, jotka täydentävät täydellisesti sen pehmeitä tanniineja. Tuoksussa voi aistia houkuttelevia mausteisia ja maanläheisiä vivahteita, jotka hivelevät hajuaistia ja kutsuvat luokseen.

Tämä Alamos Organic Malbec sopii erinomaisesti monenlaisten ruokalajien seuraan. Kokeile sitä Grillattujen punaisten liharuokien, kuten bife de chorizon tai porsaanfileen, kanssa. Sen täyteläinen rakenne ja hienostunut maku täydentävät näitä ruokia hienosti.

Suosittelemme tarjoilemaan tätä viiniä viilennettynä noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät parhaiten esiin. Tämä luo täydellisen tasapainon viinin tanniinien ja hedelmäisten sävyjen välillä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan nautiskeluhetkiin.

Ota Alamos Organic Malbec 2022 mukaasi ja sukella maistuvien malbec-makujen maailmaan! Tämä viini tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen, joka tyydyttää vaativimmankin viininystävän makunystyrät.

Täältä voit helposti tilata Alamos Organic Malbec 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.