Siirry pääsisältöön
Camp Sparkling
Täältä voit helposti tilata Camp Sparkling lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Camp Sparkling

Ranska Purkki 200 ml 11.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.2g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Camp Sparkling

Introducing Camp Sparkling - Raitis ja Virkistävä kohotuspullo!

Camp Sparkling on ainutlaatuinen ja houkutteleva virkistysjuoma, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Tämä kohotuspullo on peräisin suomalaisesta sydämestä, luonnollisista ainesosista ja korkealaatuisesta tuotannosta.

Camp Sparklingin herkullinen maku on täynnä raikkautta ja eleganssia, joka vie makunystyräsi täysin uusiin ulottuvuuksiin. Sen luonnollinen hedelmäinen maku kutsuu sinut matkalle metsien ja järvien sydämeen, tuoden mieleen Suomen luonnon kauneuden ja rauhan.

Sen elinvoimainen tuoksu herättää aistit ja antaa sinulle tunteen kesän tuulahduksesta. Jokainen hengenveto tästä juomasta täyttää ilman piristävällä ja miellyttävällä tuoksulla, joka innostaa sinua ottamaan jokaisen kulauksen täydestä onnesta ja nautinnosta.

Camp Sparklingia voi tarjoilla erilaisissa ruokailutilaisuuksissa ja se sopii täydellisesti moniin ruokiin ja herkkuihin. Sopiva tarjoilulämpötila on noin 6-8 astetta, jolloin sen raikkaat maut ja kuplat pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Camp Sparkling on täydellinen juoma, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen ja unohtumattoman makukokemuksen. Sen suomalainen alkuperä ja korkealaatuinen valmistusprosessi takaavat sen raikkauden ja puhtauden. Tämä kohotuspullo on täydellinen kumppani kaikille niille, jotka kaipaavat nautinnollista hetkeä ja haluavat kokea jotain erityistä.

Ota Camp Sparkling mukaasi seuraavaan juhlaan, illalliseen tai rentoutumishetkeen. Sen herkulliset maut ja virkistävät kuplat tekevät jokaisesta hetkestä unohtumattoman ja lisäävät juhlatunnelmaa. Camp Sparkling - Raitis ja Virkistävä kohotuspullo odottaa sinua.

Täältä voit helposti tilata Camp Sparkling lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.