Siirry pääsisältöön
Smirnoff ICE Tropical
Täältä voit helposti tilata Smirnoff ICE Tropical lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Smirnoff ICE Tropical

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 275 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
58%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 4.3g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Smirnoff ICE Tropical

Smirnoff ICE Tropical on raikas ja trooppinen juoma, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen kaikille juomaseikkailuista innostuville. Tämä juoma on suunniteltu täydentämään aurinkoista päivää ja tuomaan mukaansa kesäisen tunnelman missä tahansa tilaisuudessa.

Smirnoff ICE Tropicalin exoottinen alkuperä houkuttelee maailman eri kolkista kotoisin olevia ystäviä ja seikkailijoita. Juoma yhdistää parhaimpia tropiikin makuja, kuten mehevää ananasta ja raikasta kookosta, jotka takaavat piristävän ja herkullisen kokemuksen jokaisella siemauksella.

Sen raikkaalla tuoksulla on taikaa, joka houkuttelee sinut heti trooppiseen ilmapiiriin. Kuvittele itsesi palmujen katveessa, jossa merituuli leijailee nenääsi ja herättää mielikuvia ihanista lomakohteista.

Smirnoff ICE Tropical on täydellinen valinta niin rentoihin illanistujaisiin ystävien kesken kuin vilkkaampiin juhliinkin. Voit nauttia sitä sellaisenaan jääkylmänä tai käyttää sitä myös raikkaissa drinkkiresepteissä. Sen hedelmäinen ja kevyen makea maku toimii loistavasti esimerkiksi grillatun lihan tai kesäisen salaatin kanssa.

Tämä kesäinen juoma tarjoillaan parhaiten hyvin viilennettynä, jolloin sen maku ja raikkaus pääsevät oikeuksiinsa. Voit nauttia sitä suoraan pullosta tai kaataa sen lasiin ja koristella sitä vaikka tuoreilla hedelmillä tai mintunlehdillä.

Smirnoff ICE Tropical on pakattu käteviin pulloihin, jotka ovat helppo ottaa mukaan missä tahansa seikkailussa. Sen herkullinen maku ja trooppinen tunnelma muuttavat jokaisen hetken ikimuistoiseksi.

Joten, ota mielesi trooppiseen matkaan ja nauti Smirnoff ICE Tropicalin herkullisesta mausta ja virkistävästä tunnelmasta!

Täältä voit helposti tilata Smirnoff ICE Tropical lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.