Siirry pääsisältöön
Marquis de Beys Red  2018
Täältä voit helposti tilata Marquis de Beys Red 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Marquis de Beys Red 2018

Libanon Bekaa Cabernet sauvignonSyrah Pullo 750 ml 14% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Syrah

Om Marquis de Beys Red 2018

Marquis de Beys Red 2018 on laadukas punaviini, joka on valmistettu tarkoin valikoiduista rypäleistä. Viini saa inspiraationsa perinteikkäästä ja arvostetusta Ranskan Beaujolais'n alueesta, joka tunnetaan maailmankuuluista punaviineistään. Marquis de Beys Red tarjoaa unohtumattoman viinikokemuksen niille, jotka arvostavat hienostunutta makua ja ainutlaatuista aromia.

Tämä punaviini on valmistettu huolella valituista rypäleistä, mikä takaa sen laadun ja tasapainoisen makuprofiilin. Marquis de Beys Redin maku on täyteläinen ja moniulotteinen, jossa maistuu kypsät marjat, pehmeät tanniinit ja hienovaraiset mausteet. Viinin aromaattinen profiili avautuu miellyttävästi ja siinä voi aistia elegantin sekoituksen punaisia hedelmiä, kuten kirsikkaa ja vadelmaa.

Tämä punaviini sopii täydellisesti erilaisten ruokien kanssa. Sen monipuolisuus tekee siitä erinomaisen kumppanin niin liharuoille, kuten pihville ja karitsalle, kuin myös erilaisille juustoille ja pataruoille. Marquis de Beys Red on täydellinen valinta illallistilaisuuksiin ja juhliin, jossa haluat tarjota vieraillesi laadukasta ja eleganttia punaviiniä.

Tämän viinin oikea serveerauslämpötila on noin 16-18 astetta. Tässä lämpötilassa sen maku ja aromit pääsevät parhaiten esiin ja viini tarjoaa täydellisen tasapainon. Voit nauttia Marquis de Beys Rediä heti avattuasi pullon, tai tarjoilla sitä myös dekantterissa, jolloin viini saa hengittää ja sen maku kehittyy vieläkin syvemmäksi.

Herkullinen ja elegantti, Marquis de Beys Red 2018 on täydellinen valinta kaikille punaviinin ystäville, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista viiniä. Sen hienostunut maku ja ainutlaatuinen aromaattinen profiili tekevät siitä täydellisen seuralaisen erityisiin hetkiin ja maukkaisiin ruokailuhetkiin.

Täältä voit helposti tilata Marquis de Beys Red 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.