Siirry pääsisältöön
Rodenbach Alexander
Täältä voit helposti tilata Rodenbach Alexander lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rodenbach Alexander

Belgia Pullo 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
42%
Humalahakuisuus
42%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Rodenbach Alexander

Rodenbach Alexander on ainutlaatuinen olut, joka on tullut tunnetuksi ainutlaatuisesta alkuperästään, mausta, tuoksusta sekä siitä miten se sopii nautittavaksi erilaisten ruokien kera ja millä lämpötilalla se kannattaa tarjoilla.

Rodenbach Alexander on belgialainen olut, joka tunnetaan perinteisen olutvalmistuksen taidonnäytteenä. Se saa alkunsa vanhasta belgialaisesta olutperinteestä, jossa käytetään erityistä hapattamismenetelmää. Tämä menetelmä antaa oluelle sen tunnistettavan maun ja tuoksun. Hapattamisprosessin aikana olueen lisätään myös makeaa kirsikkamehua, mikä antaa sille luontaisen makeuden. Tämä tasapainoinen yhdistelmä happamuutta ja makeutta tekee Rodenbach Alexanderista unohtumattoman oluen.

Rodenbach Alexanderin maussa yhdistyvät täyteläiset happamuuden ja makeuden vivahteet. Sen hapokkuus antaa sille raikkaan ja elävän maun, kun taas makea kirsikkamehu tasoittaa happamuutta ja tekee oluesta pehmeän ja tasapainoisen. Tämä tekee Rodenbach Alexanderista erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat moniulotteisia makuja ja tasapainoa.

Rodenbach Alexanderin tuoksu on täynnä houkuttelevia aromia. Kirsikkamehun makeus ja hapankirsikoille ominainen tuoksu herättävät aistit jo ennen kuin ensimmäinen huikka on otettu. Tuoksu on raikas ja houkutteleva, joka houkuttelee ihmisiä tutustumaan oluen rikkaaseen makuun.

Rodenbach Alexander sopii erinomaisesti nautittavaksi ruokien kera. Sen täyteläisyyden ja tasapainoisen maun ansiosta se täydentää hyvin monenlaisia ruokalajeja. Se sopii erityisen hyvin punaisen lihan, kypsytettyjen juustojen ja suklaapohjaisten jälkiruokien seuraksi. Rodenbach Alexanderin moniulotteiset maut ja hapokkuus tekevät siitä mielenkiintoisen juoman ruokailuhetkeen.

Rodenbach Alexander kannattaa tarjoilla viilennettynä noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa oluen monipuolisia makuja ja takaa sen täyteläisyyden säilymisen juoman nauttimisen ajan.

Rodenbach Alexander on olutystäville, jotka arvostavat laadukkaita ja moniulotteisia makuja. Sen ainutlaatuinen alkuperä sekä maun ja tuoksun tasapaino tekevät siitä unohtumattoman oluen. Tarjoile se seuraavan makoisan aterian yhteydessä ja nauti täysin siemauksin tästä belgialaisesta herkkupala

Täältä voit helposti tilata Rodenbach Alexander lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.