Siirry pääsisältöön
The Crossings Sauvignon Blanc 2022
Täältä voit helposti tilata The Crossings Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

The Crossings Sauvignon Blanc 2022

Uusi-Seelanti Marlborough Sauvignon blanc Laatikko 3000 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om The Crossings Sauvignon Blanc 2022

The Crossings Sauvignon Blanc 2022 on ainutlaatuinen valinta viinin ystäville, jotka etsivät raikasta ja hienostunutta makuelämystä. Tämä upea uutuusviini tulee suoraan Uuden-Seelannin Marlboroughn laaksosta, joka tunnetaan maailmanluokan valkoviineistään.

Tämän sauvignon blanc -viinin tuoksu on kiehtova ja aromikas. Siinä on runsaasti trooppisia hedelmiä, kuten passionhedelmää, sitrushedelmiä ja herkullista greippiä. Tuoksu on raikas ja houkutteleva, jättäen viinilasin yläosaan miellyttävän tuoksusinfonian.

Maullaan The Crossings Sauvignon Blanc 2022 tarjoaa upean tasapainon hapokkuutta ja hedelmäisyyttä. Siinä yhdistyvät täyteläiset sitrushedelmät, kuten lime ja sitruuna, sekä makeat trooppiset hedelmät, kuten mango ja kiivi. Viini tarjoilee myös kevyitä mineraalivivahteita, jotka tuovat lisäsyvyyttä sen makuprofiiliin.

Tämä valkoviini on ihanteellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen raikas hapokkuus ja hedelmäinen keveys tekevät siitä täydellisen valinnan merenantimille, kuten äyriäisille, simpukoille ja hummerille. Se toimii myös loistavana seurana kesäisille salaatteille, vaalealle lihalle ja mausteisille aasialaisille ruoille.

The Crossings Sauvignon Blanc 2022 tarjoillaan parhaiten viilennettynä noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila tuo parhaiten esiin viinin raikkaan hapokkuuden ja trooppisten hedelmien miellyttävän makeuden. Suosittelemme nauttimaan tämän viinin nuorena, jotta sen aromit pääsevät täyteen loistoonsa.

Oli sitten kyseessä rento illanvietto ystävien kanssa tai juhlavampi tilaisuus, The Crossings Sauvignon Blanc 2022 tarjoaa unohtumattoman viinikokemuksen. Sen raikas ja moniulotteinen makuprofiili vie sinut virtuaaliselle matkalle Uuden-Seelannin upeisiin viinimaisemiin. Nauti tästä herkullisesta valkoviinistä ja anna sen viehättää kaikkia aistejasi.

Täältä voit helposti tilata The Crossings Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.