Siirry pääsisältöön
Dooley’s
Täältä voit helposti tilata Dooley’s lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dooley’s

Saksa Pullo 700 ml 17% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 29.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Dooley’s

Dooley's on erinomainen likööri, joka tarjoaa ainutlaatuisen makukokemuksen ja tuoksun. Tämä juoma on peräisin Irlannista, joka tunnetaan sen korkealaatuisesta alkoholista. Dooley'sin valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita, jotka takaavat juoman mahtavan maun ja laadun.

Dooley's tarjoaa herkän ja hienostuneen maun, joka sopii täydellisesti rentoutumiseen ja nautiskeluun. Juoman ihanan makea maku ja pehmeä koostumus imeytyvät täydellisesti makunystyröihin, jättäen jälkeensä raikkaan ja miellyttävän jälkimaun. Dooley'sin tuoksu on yhtä miellyttävä, ja se kutsuu sinut aistien matkalle ensimmäisestä hetkestä lähtien.

Tämä ihastuttava likööri sopii erinomaisesti sellaisenaan nautittavaksi tai erilaisten cocktailien ja jälkiruokien valmistukseen. Dooley'sin makeus ja hienostunut maku täydentävät täydellisesti erilaisia ruokia ja jälkiruokia. Sen monipuolinen käyttö mahdollistaa luovuutesi saamisen esille, kun luot uusia juomasekoituksia tai käytät sitä ainesosana suosikkiresepteissäsi.

Dooley's on parhaimmillaan, kun se tarjoillaan viilennettynä tai jäiden kera. Tämä auttaa korostamaan sen ainutlaatuista koostumusta ja parantaa sen makuelämystä. Voit nauttia Dooley'sia yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa, näyttäen heille tämän ihanan juoman monipuoliset käyttömahdollisuudet.

Dooley's on likööri, joka vie sinut makumatkalle Irlantiin. Sen herkullinen maku, miellyttävä tuoksu ja monipuolinen käyttö sopivat täydellisesti kaikkiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä rentoutuminen kotona tai illanvietto ystävien kanssa, Dooley's tuo takuulla iloa ja nautintoa jokaiseen hetkeen.

Täältä voit helposti tilata Dooley’s lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.