Siirry pääsisältöön
Jurtschitsch Langenlois Riesling 2021
Täältä voit helposti tilata Jurtschitsch Langenlois Riesling 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jurtschitsch Langenlois Riesling 2021

Itävalta NiederösterreichKamptal Riesling Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Riesling

Om Jurtschitsch Langenlois Riesling 2021

Jurtschitsch Langenlois Riesling 2021 on korkealaatuinen viinivalinta, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän alkuperää, makua ja tuoksua. Tämä Riesling-viini on peräisin Jurtschitschin perheviinitilalta Itävallan Langenloisista, joka tunnetaan laadukkaista viineistään.

Viinin alkuperä on merkityksellinen, sillä se heijastaa alueen ainutlaatuista kasvuympäristöä ja vaikutusta viinin makuun. Langenlois sijaitsee Kamptalin viinialueella, joka on tunnettu viileästä ilmastostaan ja kalkkipitoisesta maaperästään. Nämä ympäristötekijät antavat Riesling-viinille raikkaan hapokkuuden ja monimuotoisen makuprofiilin.

Rieslingin luontaisesti runsas hedelmäisyys tulee hienosti esiin tässä vuosikerrassa. Viini tarjoaa herkullisia aromeja, kuten vihreää omenaa, sitruspuita ja aprikoosin kukkaa. Makuprofiili on tasapainoinen ja intensiivinen, jossa yhdistyvät raikkaat sitruksiset vivahteet, mineraalisuus ja hienostunut hapokkuus.

Riesling 2021 sopii mainiosti monipuoliseen ruokapöytään. Se kumppanioituu erityisen hyvin äyriäisten, kalaruokien ja vaalean lihan kanssa. Viinin luontainen hapokkuus ja raikkaus tasapainottavat ruokien maukkaita ominaisuuksia ja tuovat esiin parhaat puolet ruokien ja juoman yhdistelmästä.

Parhaan makukokemuksen saavuttamiseksi Riesling 2021 suositellaan nautittavaksi viilennettynä. Optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta. Tämä lämpötila varmistaa, että viinin aromit ja maut tulevat esiin parhaiten ja tarjoavat täydellisen nautinnon viinin ystäville.

Jurtschitsch Langenlois Riesling 2021 on korkealaatuinen viinivalinta, joka edustaa alueen parasta osaamista ja tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen kaikille viinin ystäville. Sen raikas ja tasapainoinen makuprofiili tekee siitä täydellisen valinnan niin juhlahetkiin kuin arjen nautintoihin.

Täältä voit helposti tilata Jurtschitsch Langenlois Riesling 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.