Siirry pääsisältöön
Stigbergets ÖL
Täältä voit helposti tilata Stigbergets ÖL lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stigbergets ÖL

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Stigbergets ÖL

Stigbergets ÖL on ruotsalainen olutpanimo, joka on tunnettu korkealaatuisista oluistaan. Nämä oluet ovat peräisin Stigbergetsin panimosta Göteborgissa, jossa ne on valmistettu rakkaudella ja intohimolla.

Stigbergets ÖL:n oluet ovat tunnettuja erinomaisista mausta, tuoksusta ja koostumuksesta. Ne tarjoavat laajan valikoiman erilaisia makuja, jotka tyydyttävät jokaisen oluen ystävän makunystyrät. Jokainen siemaus on täynnä ainutlaatuista makuelämystä ja tasapainoista kompleksisuutta.

Stigbergets ÖL:n oluiden tuoksu on huumaava ja houkutteleva. Ne saavat aikaan miellyttävän ja herkullisen aromin, joka vetoaa kaikkiin aisteihin. Olut vapauttaa tuoksunsa, jossa voi havaita erilaisia metsän, hedelmän ja mausteiden vivahteita.

Nämä oluet on suunniteltu nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Ne täydentävät täydellisesti grillattua lihaa, siipikarjaa, mereneläviä ja juustoja. Oluiden monipuolisuus sallii myös niiden yhdistämisen erilaisiin maailman keittiöihin, olipa kyseessä sitten aasialainen, italialainen tai meksikolainen ruoka.

Stigbergets ÖL:n oluiden optimaalinen tarjoilulämpötila vaihtelee valitun oluttyypin mukaan. Suosittelemme kuitenkin, että oluet tarjoillaan viileinä, noin 8-12 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa korostamaan oluiden täyteläistä makua ja tuomaa esille niiden monipuolisuutta.

Stigbergets ÖL tarjoaa taatusti laatua, joka tyydyttää jokaisen oluen ystävän makuhermot. Nämä oluet ovat täydellinen valinta niille, jotka arvostavat hyvän oluen makua, tuoksua ja koostumusta. Tule kokeilemaan Stigbergets ÖL:n oluita ja kokea ainutlaatuinen olutelämys, joka jättää jälkensä.

Täältä voit helposti tilata Stigbergets ÖL lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.