Siirry pääsisältöön
Children of the revolution Pinot Noir 2022
Täältä voit helposti tilata Children of the revolution Pinot Noir 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Children of the revolution Pinot Noir 2022

Australia Pinot noir Pullo 750 ml 11.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Humalahakuisuus
33%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om Children of the revolution Pinot Noir 2022

Children of the Revolution Pinot Noir 2022 on ainutlaatuisen herkullinen viini, joka on saanut inspiraationsa vallankumouksesta. Tämä ainutlaatuinen Pinot Noir -viini tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen kaikille viininystäville.

Children of the Revolution Pinot Noir 2022:sta löytyy taikaa jokaisessa slovessa. Tämä viini on peräisin valituista rypäleistä, jotka on huolellisesti viljelty tarhan istutuksiin valituilla alueilla. Tämän seurauksena viini tarjoaa ainutlaatuisen combo-herkkuja.

Viinin herkullisuus tulee monipuolisesta mausta ja täyteläisyydestä. Voit aistia intense notes of dark berries, cherry, ja yrttejä, jotka täydentävät tämän viinin monimuotoisuuttä. Kaikki nämä maut yhdistyvät saumattomasti luoden tasapainoisen ja houkuttelevan maun jokaiselle suubsilla.

Viinin tuoksu on yhtä kiehtova kuin sen maku. Sensuelli hajuttelu tarjoaa hienovaraisia ​​nuotteja punaisia ​​marjoja, kirsikoita ja mausteita. Nämä tuoksut luovat houkuttelevan tunnelman, joka houkuttelee sinut viiniin ja valmistaa sinua herkulliseen nautintoon.

Children of the Revolution Pinot Noir 2022 on ihanteellinen kumppani monille ruokailutapahtumille. Se sopii täydellisesti vaaleiden liharuokien, kuten grillattujen kana- ja possuvillien tai kalaruokien, kuten lohen tai tonnikalan, kanssa. Tämä viini täydentää myös pehmeitä juustoja, kuten Camembert tai Brie.

Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on 16-18 astetta Celsius. Tämä lämpötilan alue auttaa vapauttamaan kaikki viinin ainutlaatuiset maut ja aromit täydellisesti, jotta voit nauttia täysin tästä upeasta kokemuksesta.

Children of the Revolution Pinot Noir 2022 on ehdottomasti viini, joka tulee valloittamaan sydämesi vallankumouksellisella eleganssillaan. Uskalla tutustua tähän ainutlaatuiseen viiniin ja anna sen viedä sinut unohtumattomalle matkalle makujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Children of the revolution Pinot Noir 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.