Siirry pääsisältöön
Paul Sapin Chardonnay 2021
Täältä voit helposti tilata Paul Sapin Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Paul Sapin Chardonnay 2021

Ranska VdP d'OcLanguedoc-Roussillon Chardonnay Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Paul Sapin Chardonnay 2021

Paul Sapin Chardonnay 2021 on hienostunut valkoviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja miellyttävän maistelukokemuksen. Tämä chardonnay-viini on peräisin Ranskasta, joka tunnetaan maailman parhaista viinialueistaan.

Paul Sapin Chardonnay 2021 tarjoaa hienostuneen ja moniulotteisen makuprofiilin. Sen pehmeä maku tarjoaa muistikuvia hilloisista kypsistä hedelmistä ja sitruunan raikkaudesta. Lisäksi se tarjoaa herkän yrttisen sävyn, joka antaa sille tasapainoisen ja kevyen maun.

Tämä ihastuttava viini tarjoaa myös herkullisen tuoksun, joka kutsuu sinut heti nauttimaan siitä. Sen hienostunut ja monimuotoinen tuoksu sisältää nuotteja omenasta, persikasta ja paahteisista mausteista. Tämä tuoksu antaa viinille houkuttelevan ja elegantin vaikutelman.

Paul Sapin Chardonnay 2021 on ihanteellinen valinta monenlaiselle ruoalle. Se sopii erinomaisesti kalaruokien, vaalean lihan ja äyriäisten kanssa. Tämän viinin hienostunut makuprofiili täydentää ruoan makua ja tarjoaa tasapainoisen ja miellyttävän ruokakokemuksen.

Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta Celsius-astetta. Tässä lämpötilassa sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin, jolloin voit nauttia täysin sen hienostuneista vivahteista.

Paul Sapin Chardonnay 2021 on todellinen valkoviinin helmi, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja nautinnollisen viinikokemuksen. Sen kompleksiset maut ja aromit tulevat täydellisesti esiin ruoan kanssa nautittuna tai sellaisenaan nautittuna. Olipa kyseessä sitten illallinen ystävien kanssa tai rentoutuminen kotona, tämä chardonnay-viini varmasti täyttää odotuksesi ja tarjoaa unohtumattoman makumatkan.

Täältä voit helposti tilata Paul Sapin Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.