Siirry pääsisältöön
Langhe Nebbiolo Leunin 2021
Täältä voit helposti tilata Langhe Nebbiolo Leunin 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Langhe Nebbiolo Leunin 2021

Italia PiemonteLanghe Nebbiolo Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Nebbiolo

Om Langhe Nebbiolo Leunin 2021

Langhe Nebbiolo Leunin 2021 on erinomainen viini, jota on ilo tarjota erityisiin tilaisuuksiin. Tämän viinin alkuperä on Langhen viinialue, joka tunnetaan laadukkaista ja arvostetuista viineistään. Langhe Nebbiolo Leuninissa yhdistyvät herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuoliset ruokaparit.

Langhe Nebbiolo Leuninin maku on kompleksinen ja hienostunut. Viini tarjoaa runsaan tanniinirakenteen, joka antaa sille sopusuhtaisen ja hienostuneen maun. Sen raikas hapokkuus ja keskitäyteläinen runko takaavat tasapainoisen ja miellyttävän maistelukokemuksen. Mausta voi löytää vivahteita punaisista hedelmistä, kirsikoista ja lakritsista, jotka antavat viinille syvyyttä ja moniulotteisuutta.

Leunin viinin tuoksu on ihastuttavan elegantti ja houkutteleva. Siinä voi aistia tummien hedelmien, kuten luumujen ja kirsikoiden, makeat ja hienostuneet aromit. Lisäksi se saattaa sisältää hentoja mausteisia ja kukkaisia ​​nuotteja, jotka tekevät siitä miellyttävän ja hienostuneen tuoksukokemuksen.

Langhe Nebbiolo Leunin sopii erinomaisesti ruokaparien kanssa. Sen runsas tanniinipitoisuus ja monipuoliset maut tekevät siitä täydellisen kumppanin esimerkiksi grillatulle punaiselle lihalle, riistalle, savustetuille kaloille sekä suolaisille ja mausteisille pastaruoille. Viini voi myös täydentää hienosti juustolautasta.

Paras serveringstemperatur för Langhe Nebbiolo Leunin on noin 16-18 astetta. Tämä lämpötila auttaa viinin aromien ja makujen tulemaan parhaiten esiin. Suosittelemme dekantoimaan viiniä noin 30 minuuttia ennen tarjoilua, jotta sen maut ja tuoksut pääsevät täysin kehittymään.

Kokonaisuutena Langhe Nebbiolo Leunin 2021 on hienostunut ja monipuolinen viini, joka sopii erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin ja ruokapareihin. Sen laadukkaat ominaisuudet ja moniulotteiset maut tekevät siitä erinomaisen valinnan viinin ystäville, jotka arvostavat eleganssia ja laatua.

Täältä voit helposti tilata Langhe Nebbiolo Leunin 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.