Siirry pääsisältöön
Dominio Alto Reserva 2017
Täältä voit helposti tilata Dominio Alto Reserva 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dominio Alto Reserva 2017

Espanja Rioja Pullo 750 ml 13.5% vol 2017
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017

Om Dominio Alto Reserva 2017

Dominio Alto Reserva 2017 on korkeatasoinen viini, jossa yhdistyy eleganssi, laatu ja ainutlaatuiset maut. Tämä viini on peräisin Etelä-Amerikan kiehtovasta Härkomst -viinialueesta, joka tunnetaan maan monipuolisesta ilmastosta ja rikkaasta maaperästä. Viinintuottajat ovat huolellisesti valinneet parhaat rypäleet, jotta voidaan varmistaa tämän Reserva-viinin erinomainen laatu.

Dominio Alto Reserva 2017n ainutlaatuinen maku tarjoaa täydellisen tasapainon tummien kirsikoiden, luumujen ja sekoitetun marjapohjan välillä. Tämä viini on täyteläinen ja runsas, ja sen tanniinit ovat silkinpehmeät ja miellyttävät. Pehmeä ja hienostunut jälkimaku jättää suuhun pitkäkestoisen vaikutelman.

Tämän viinin voimakas ja monipuolinen tuoksu heijastaa sen laadukasta alkuperää. Siitä voi erottaa tummia hedelmiä, vaniljaa ja mausteita, jotka yhdessä muodostavat houkuttelevan ja moniulotteisen aromikokonaisuuden.

Dominio Alto Reserva 2017 on täydellinen kumppani monenlaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja monimuotoiset aromit tekevät siitä ihanteellisen valinnan punaisen lihan, riistan ja paistettujen kasvisten seuraan. Lisäksi se sopii erinomaisesti juustojen ja suklaaherkkujen kanssa nautittavaksi.

Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on 16-18 astetta, joka korostaa sen täyteläisyyttä ja monimuotoisuutta parhaiten. Voit nauttia Dominio Alto Reserva 2017:aa heti tai kypsyttää sitä lisää 3-5 vuotta, jolloin sen maku kehittyy entistä syvemmäksi ja monipuolisemmaksi.

Dominio Alto Reserva 2017 tuo pöytääsi Etelä-Amerikan maagisen maun ja korkealuokkaisen laadun. Tämä viini on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat hienostuneita makuja ja tasapainoa.

Täältä voit helposti tilata Dominio Alto Reserva 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.