Siirry pääsisältöön
Glenfiddich 15 Year Old
Täältä voit helposti tilata Glenfiddich 15 Year Old lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Glenfiddich 15 Year Old

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Glenfiddich 15 Year Old

Glenfiddich 15-vuotias on hienostunut skotlantilainen viski, joka herättää mieltymyksesi maku-, tuoksu- ja alkuperän ystävien keskuudessa. Tämä laadukas viski on kypsytetty tammitynnyreissä täydellisessä ympäristössä, mikä antaa sille ainutlaatuisen ja houkuttelevan maun ja aromin. Glenfiddichin 15-vuotiaan maku on hieno sekoitus pähkinää, vaniljaa, hunajaa ja mausteita, joka vie sinut viskimatkalle, jota et tule unohtamaan.

Tuoksultaan Glenfiddich 15-vuotias on täynnä kypsien hedelmien ja savuisen tammen vivahteita. Sen hienovarainen tuoksu houkuttelee sinut lähemmäksi ja herättää uteliaisuutesi sen ainutlaatuisille maisteluelämyksille.

Glenfiddich 15-vuotias viihtyy erinomaisesti sellaisten ruokien seurassa, jotka korostavat sen monipuolisia makuja. Voit nauttia sitä vaikuttavien juustolautasten, grillatun kalan, mausteisen lihan tai tumman suklaan kanssa. Sen rikas ja moniulotteinen maku tulee esille parhaiten, kun se nautitaan aterian jälkeen, rauhallisessa ja rennossa ympäristössä.

Oikea tarjoilulämpötila Glenfiddich 15-vuotiaalle on noin 15-18 astetta Celsius. Tällä lämpötilalla sen maut ja aromit korostuvat parhaiten ja pystyt nauttimaan sen täyteläisestä ja syvällisestä mausta täysin.

Glenfiddich 15-vuotias on luotettava valinta viskin ystäville, jotka haluavat kokea ainutlaatuisen ja hienostuneen maku- ja tuoksu-elämyksen. Olipa kyseessä erityinen tilaisuus tai vain rentoutumishetki, tämä viski tulee varmasti täyttämään odotuksesi ja jättämään pysyvän vaikutuksen. Ota siis lasillinen Glenfiddich 15-vuotiasta ja sukella tähän ainutlaatuiseen skotlantilaiseen viskimaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Glenfiddich 15 Year Old lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.