Siirry pääsisältöön
Castel Mimi Grand Reserve  2020
Täältä voit helposti tilata Castel Mimi Grand Reserve 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Castel Mimi Grand Reserve 2020

Moldova Codru Feteasca neagra Pullo 750 ml 14% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Feteasca neagra

Om Castel Mimi Grand Reserve 2020

Castel Mimi Grand Reserve 2020 on hieno punaviini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä elegantein punaviini Moldovan viinikellarista tarjoaa täyteläisen ja monipuolisen makumaailman, joka sulattaa sydämesi heti ensimmäisestä maistiaisesta lähtien.

Tämän viinin alkuperä on Moldova, joka on tunnettu laadukkaista viinitiloistaan ja vuosisatojen perinteistään viininvalmistuksessa. Castel Mimi Grand Reserve 2020 kuvastaa Moldovan ylpeyttä viininvalmistuksessa ja tarjoaa ainutlaatuisen ja elegantin maun, joka todella erottuu joukosta.

Viinin maussa yhdistyvät täyteläinen tumman marjainen aromi ja hienostunut mausteisuus. Pehmeät tanniinit takaavat silkkisen suutuntuman, kun taas pitkä ja tasapainoinen jälkimaku jättää pysyvän vaikutuksen makunystyröihisi. Castel Mimi Grand Reserve 2020 on loistava valinta tyylikkäisiin illallisiin, juhliin tai rentoihin iltoihin ystävien kanssa.

Viinin hienostunut tuoksu avautuu ensimmäisestä hetkestä ja tuo mieleen kypsien marjojen, tumman suklaan ja vaniljan sävyt. Tuoksun monipuolisuus kuvastaa viinin moniulotteista makumaailmaa ja luo odotuksia siitä, mitä seuraavaksi tulee.

Tämän hienon punaviinin tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tässä lämpötilassa viinin monipuoliset maut ja hienostuneet aromit korostuvat parhaiten. Castel Mimi Grand Reserve 2020 on kuin tehty nautittavaksi seurassa hyvän ruuan ja läheisten ystävien kanssa.

Kokonaisuutena Castel Mimi Grand Reserve 2020 on punaviini, joka erottuu joukosta laadukkuudellaan ja monipuolisella makumaailmallaan. Tämä viini pyyhkäisee sinut mukaansa Moldovan viininvalmistuksen ylpeään perinteeseen ja tarjoaa unohtumattomia hetkiä hyvän seuran kera.

Täältä voit helposti tilata Castel Mimi Grand Reserve 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.