Siirry pääsisältöön
Rooted Cinsault 2021
Täältä voit helposti tilata Rooted Cinsault 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rooted Cinsault 2021

Etelä-Afrikka Western CapeCoastal Region Cinsault Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Cinsault

Om Rooted Cinsault 2021

Oletko valmis sukeltamaan ainutlaatuiseen viinikokemukseen? Esittelemme ylpeänä Rooted Cinsault 2021 -viinin, joka herättää kaikki aistisi eloon. Tämä viini on todellinen taidonnäyte ja se tarjoaa unohtumattoman matkan alkuperän, maun, tuoksun, ruokaparitusten ja tarjoilulämpötilan maailmaan.

Rooted Cinsault 2021 -viinin alkuperä tarjoaa ainutlaatuisen tarinan. Tuotettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä, tämä viini saa alkunsa aurinkoisilta viinitarhoilta. Rypäleet ovat peräisin vanhoista ja juurituista viiniköynnöksistä, jotka ovat juurtuneet syvälle maaperään vuosikymmenten ajan. Tämä antaa viinille syvyyttä ja kompleksisuutta, jota on vaikea löytää muualta.

Rooted Cinsault 2021 -viinin maku on huomiota herättävä ja houkutteleva. Se tarjoaa täyteläisen ja samettisen suutuntuman, jossa voit aistia kypsien tummien marjojen ja kirsikoiden vivahteita. Viinin tanniinit ovat pehmeitä ja tasapainoisia, mikä tekee siitä miellyttävän nautiskelukokemuksen.

Viinin tuoksussa on intensiteettiä ja monimuotoisuutta. Se houkuttelee sinut lähemmäs lasia avautuakseen aromien runsauteen. Voit haistaa kypsien punaisten marjojen, luumujen ja kevyen mausteisuuden vivahteita, jotka tekevät viinin tuoksusta houkuttelevan ja miellyttävän.

Rooted Cinsault 2021 -viini tarjoaa myös monia mahdollisuuksia ruokaparituksiin. Se sopii erinomaisesti tarjottavaksi punaisten liharuokien, grillattujen kasvisten ja pehmeiden juustojen kanssa. Sen monipuolisuus tekee siitä myös täydellisen valinnan solo-nautiskeluun.

Tämän viinin täydelliseen nauttimiseen tarvitaan myös oikea tarjoilulämpötila. Suosittelemme viilentämään Rooted Cinsault 2021 -viiniä noin 16-18 asteeseen, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Tule ja anna Rooted Cinsault 2021 -viinin viedä aistisi unohtumattomalle matkalle. Tämä viini herättää kaikki aistisi eloon ja tarjoaa kokemuksen, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa. Nauti tästä ainutlaatuisesta viinistä ja anna sen juurien syventyä sydämeesi.

Täältä voit helposti tilata Rooted Cinsault 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.