Siirry pääsisältöön
Finca el Puig  2020
Täältä voit helposti tilata Finca el Puig 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Finca el Puig 2020

Espanja PrioratKatalonien CarignanGrenacheSyrah Pullo 750 ml 14.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
83%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Carignan, Grenache, Syrah

Om Finca el Puig 2020

Finca el Puig 2020 on korkealaatuinen viinilajike, joka tarjoaa unohtumattoman gastronomisen kokemuksen. Tämä viini vie sinut matkalle kaukaiseen maahan, jossa maaperän ja ilmaston ainutlaatuinen yhdistelmä tuottaa upean makuelämyksen.

Härkomst - Tämä mahtipontinen viini tulee Finca el Puigin tilalta, joka sijaitsee aurinkoisen Espanjan sydämessä. Tilan maaperä on rikas mineraaleista ja tarjoaa ihanteelliset olosuhteet viiniköynnöksille. Viinin valmistuksessa käytetään perinteisiä menetelmiä, jotka takaavat sen puhtaan ja luonnollisen maun.

Smak - Finca el Puig 2020 tarjoaa maistelijalleen monimuotoisen ja moniulotteisen makuelämyksen. Sen rikas tummanpunainen väri kuvastaa sen täyteläisyyttä ja intensiivistä makua. Viinin tanniinit ovat pehmeitä ja tasapainoisia, ja sen maku pitkittyy suussa viipyilevänä ja miellyttävänä jälkimauna.

Doft - Viinin tuoksu on lumoava ja houkutteleva. Siinä yhdistyvät kypsien marjojen, kuten kirsikoiden ja luumujen, tuoksut sekä elegantti mausteisuus. Tuoksusta voi myös aistia hienostuneen tammen ja kevyen savuisuuden vivahteita.

Mat och serveringstemperatur - Finca el Puig 2020 on täydellinen valinta nautittavaksi ruokapöydässä. Sen voimakas maku ja runsas rakenne tekevät siitä ihanteellisen kumppanin punaiselle lihalle, riistalle ja mausteisille pataruoille. Viini suositellaan tarjoiltavaksi hieman jäähdytettynä, noin 16-18 °C:ssa, jotta sen maku pääsee parhaiten oikeuksiinsa.

Finca el Puig 2020 on viininystävien unelmien täyttymys. Sen ainutlaatuinen makumaailma ja hienostunut tuoksu takaavat unohtumattomia hetkiä niin ystävien kanssa jaettuna kuin illallisen kruununa. Anna itsesi uppoutua tähän Espanjan aarteeseen ja nauti jokaisesta lasillisesta.

Täältä voit helposti tilata Finca el Puig 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.