Siirry pääsisältöön
Hope Chenin Blanc 2021
Täältä voit helposti tilata Hope Chenin Blanc 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hope Chenin Blanc 2021

Etelä-Afrikka Western Cape Chenin blanc Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chenin blanc

Om Hope Chenin Blanc 2021

Hope Chenin Blanc 2021 on erinomainen viinivalinta kaikille valkoviinin ystäville. Tämä viini on valmistettu käyttäen parhaita Chenin Blanc -rypäleitä, ja se tarjoaa ainutlaatuisen ja nautinnollisen juomaelämyksen.

Tämän viinin alkuperä juontaa juurensa Etelä-Afrikkaan, joka tunnetaan viininvalmistuksen taidostaan. Etelä-Afrikan ilmasto ja maaperä tarjoavat täydelliset kasvuolosuhteet Chenin Blanc -rypäleille, jotka kypsyvät täällä täydellisesti.

Hope Chenin Blanc 2021:ssa on hienostunut maku, jossa yhdistyvät raikkaat sitrus- ja persikkahedelmät sekä kevyt kukkainen sävy. Tämä viini tarjoaa tasapainoisen ja miellyttävän juoman, joka sopii täydellisesti niin rentoihin illanistujaisiin kuin juhlaviin tilaisuuksiin.

Tuoksultaan Hope Chenin Blanc 2021 on raikas ja houkutteleva. Voit aistia hedelmäisiä ja kukkaisia nuotteja, jotka tekevät tästä viinistä houkuttelevan ensivaikutelman.

Tämä ihastuttava viini sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien pariksi. Sen raikkaus ja hapokkuus täydentävät täydellisesti mereneläviä ja äyriäisiä, kuten kampasimpukoita tai katkarapuja. Se sopii myös hyvin vaalean lihan, kuten kanan tai kalkkunan, kanssa.

Hope Chenin Blanc 2021 suositellaan tarjoiltavaksi viilennettynä, noin 10-12 asteessa. Tällä lämpötilalla sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esille, ja voit nauttia täysin sen monipuolisesta makuelämyksestä.

Nauti Hope Chenin Blanc 2021:stä seurassa ystävien kanssa tai rentoutuessasi kotona. Tämä kiehtova viini tarjoaa unohtumattoman juomaelämyksen kaikille valkoviinin ystäville.

Täältä voit helposti tilata Hope Chenin Blanc 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.