Siirry pääsisältöön
Allesverloren Chenin Blanc 2022
Täältä voit helposti tilata Allesverloren Chenin Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Allesverloren Chenin Blanc 2022

Etelä-Afrikka Western CapeCoastal Region Chenin blanc Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chenin blanc

Om Allesverloren Chenin Blanc 2022

Allesverloren Chenin Blanc 2022 on ainutlaatuinen valkoviini Etelä-Afrikasta, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä viini on alueen rypälelajikkeen, Chenin Blancin, puhdas ja herkkä edustaja, joka ilmentää täydellisesti Allesverlorenin viinintuotantotaitoa.

Tämän Chenin Blancin hämmästyttävän moniulotteinen maku tarjoaa raikkaita sitrus- ja trooppisia hedelmänuotteja, kuten sitruunaa, persikkaa ja ananasta. Viinin hieno tasapaino hapokkuuden ja makeuden välillä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisille ruokalajeille.

Tuoksultaan Allesverloren Chenin Blanc 2022 on elegantti ja hienostunut. Siitä erottuu intensiivisiä kukkaistuoksuja, kuten valkoista kukkaa ja aprikoosinkukkaa, jotka luovat houkuttelevan aromaattisen kokonaisuuden.

Tämä viini toimii erinomaisesti sellaisten ruokien kumppanina, jotka tarvitsevat raikkaan ja hedelmäisen viinivalinnan. Se täydentää erityisen hyvin äyriäisruokia, salaattia ja kevyitä kala- ja siipikarjaruokia. Allesverloren Chenin Blanc 2022 korostaa ruokien luonnollisia makuja ja tekee ateriastasi entistäkin herkullisemman.

Tämän Chenin Blancin suositeltava tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta. Tällöin sen raikkaus ja hedelmäiset aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit nauttia tästä viinistä sellaisenaan tai seurana hyvästä seurasta, ja se sopii erinomaisesti myös juhlatilaisuuksiin ja rentoihin illanistujaisiin.

Allesverloren Chenin Blanc 2022 on täydellinen valinta kaikille valkoviinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja moniulotteista makuelämystä. Se on täynnä Etelä-Afrikan auringon ja viljelymaiden ainutlaatuista taikaa. Tutustu tähän herkulliseen viiniin ja anna sen viedä sinut matkalle eksoottisten makujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Allesverloren Chenin Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.