Siirry pääsisältöön
CARM  2020
Täältä voit helposti tilata CARM 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

CARM 2020

Portugali Douro Tinta rorizTouriga francaTouriga naçional Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Tinta roriz, Touriga franca, Touriga naçional

Om CARM 2020

CARM 2020 on ainutlaatuinen viininvalmistajan taidonnäyte. Tämä viini kertoo tarinan alkuperästä, mausta, tuoksusta sekä siitä miten se parhaiten nautitaan ruoan kanssa oikeassa lämpötilassa. CARM 2020 on huolella valmistettu viini, joka tarjoaa herkullisen ja monipuolisen maisteluelämyksen.

Yksi CARM 2020:n erottuvimmista ominaisuuksista on sen vahva juuristo. Viini saa alkunsa viljeltävien rypälelajikkeiden ainutlaatuisesta maaperästä, joka antaa sille erityisen sävyn ja aromin. Tämä viini kätkee sisäänsä vuosisatojen vanhan viiniperinteen ja kulttuurin, jolloin se saa eloa ja syvyyttä jokaiseen kulaukseen.

Maun ja tuoksun osalta CARM 2020 on täynnä rikkaita ja monimutkaisia vivahteita. Sen eleganteissa nuoteissa voi aistia marjaisuutta, mausteisuutta ja tammenvaniljaisuutta. Jokainen lasillinen tarjoaa aistillisen matkan, joka herättää makunystyrät eloon ja jättää unohtumattoman jälkimaun.

CARM 2020 on täydellinen valinta monenlaisen ruoan kanssa. Olipa kyseessä herkullinen grilliruoka, runsas pataruoka tai hienostunut juhla-ateria, tämä viini täydentää ruoan maut täydellisesti. CARM 2020:n ainutlaatuinen tasapaino ja rakenne tekevät siitä erinomaisen kumppanin monenlaisille ruokalajeille.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, CARM 2020:n oikealla palvelulämpötilalla on suuri merkitys sen maun ja tuoksun korostamisessa. Siksi suosittelemme nauttimaan tämän upean viinin jääkaappilämpötilassa noin 12-14 asteessa. Näin varmistat, että saat täyden nautinnon kaikista sen monista ulottuvuuksista.

CARM 2020 on vaikuttava viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle. Olipa kyseessä illallinen ystävien kanssa tai rauhallinen hetki omassa seurassasi, tämä viini luo täydellisen tunnelman ja tarjoaa makunystyröille unohtumattoman elämyksen.

Täältä voit helposti tilata CARM 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.