Siirry pääsisältöön
Vintonic
Täältä voit helposti tilata Vintonic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vintonic

Itävalta Pullo 750 ml 5.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 6.2g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Vintonic

Vintonic on korkealaatuinen alkoholijuoma, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen jokaiselle makunystyrälle. Tämä tuote on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista ja sen alkuperä juontaa juurensa laadukkaista viinirypäleistä.

Vintonic tarjoaa täyteläisen ja moniulotteisen maun, jossa voi erottaa hienostuneita vivahteita eri hedelmien ja yrttien välillä. Tämä juoma on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan tasapainoisen ja harmonisen makuvaikutelman, joka jättää jälkeensä miellyttävän jälkimaun.

Sen lisäksi, että Vintonic on miellyttävän makuinen, se tarjoaa myös houkuttelevan tuoksun, joka saa hengityksen salpaantumaan. Tuoksusta voi erottaa erilaisia aromaattisia sävyjä, jotka rikastuttavat juoman kokonaisvaltaista elämystä.

Vintonic sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai sekoitettuna erilaisten ruokien kanssa. Sen moniulotteinen maku ja hienostunut tuoksu täydentävät hienosti makuelämyksiä. Suosittelemme nauttimaan Vintonicia seurustelujuomana tai seuraamaan sen tarjoilua eri ruokalajeille suositellulla tavalla.

Vintonicin suositeltu palvelulämpötila on 8-12 astetta celsiusasteessa. Tämä ylläpitää juoman tasapainoisen maun ja tuo esiin sen herkät maut parhaalla mahdollisella tavalla.

Vintonic on loistava valinta jokaiselle, joka arvostaa makujen rikkautta ja nautinnollisia hetkiä. Sen laadukkaat ominaisuudet ja tarkkaan valitut raaka-aineet tekevät siitä ainutlaatuisen valinnan täydentämään juhla- tai arkiruokailuja. Kokeile Vintonicia ja anna sen viedä sinut makujen lumoavaan maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Vintonic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.