Siirry pääsisältöön
Rully En Rosey 2020
Täältä voit helposti tilata Rully En Rosey 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rully En Rosey 2020

Ranska Côte ChalonnaiseBourgogne Pinot noir Pullo 750 ml 14% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om Rully En Rosey 2020

Rully En Rosey 2020 - Viinin alkuperä, maku, tuoksu, ruokasuositukset ja tarjoilulämpötila

Rully En Rosey 2020 on herkullinen ja raikas roseviini, joka on valmistettu huolella valituista Rullyn rypäleistä. Tämä viini on täynnä Ranskan Burgundin alueen ainutlaatuista charmia ja eleganssia.

Rullyn kylä sijaitsee Côte Chalonnaise -alueella, joka on tunnettu korkealaatuisista viineistään. Rullysta peräisin olevat rypäleet tarjoavat viinille hienostuneen ja monipuolisen makuprofiilin. Tämä roseviini on valmistettu pääosin Pinot Noir -rypäleistä, jotka tuovat sille elegantin ja raikkaan makumaailman.

Viinin maku on hienostunut ja harmoninen. Siinä on vuotuisten hedelmien raikkautta, kuten kirsikkaa ja vadelmaa, jotka täydentävät täydellisesti viinin pehmeää hapokkuutta. Rully En Rosey 2020 on täydellinen valinta rentoon illanviettoon ystävien kanssa tai romanttiseen ateriaan rakkaan kanssa.

Tuoksultaan tämä roseviini on houkutteleva ja kukkainen. Siitä löytyy vivahteita ruusua ja punaista marjaa, jotka tekevät siitä houkuttelevan ja hienostuneen.

Rully En Rosey 2020 sopii erinomaisesti mausteisen ruoan kumppaniksi. Se täydentää täydellisesti esimerkiksi grillattua lohta tai pippuripihviä. Viini sopii myös kevyemmille ruoille, kuten salaateille, pastalle tai vaalealle lihalle. Sen raikkaus ja hapokkuus tuovat tasapainoa ruoan mausteisuuteen ja täydentävät ruoan makua.

Tämä roseviini tarjoillaan parhaiten viilennettynä noin 8-10 asteessa. Viilennetty tarjoilulämpötila korostaa sen raikkautta ja hapokkuutta. Voit nauttia tästä viinistä heti sen avaamisen jälkeen, tai antaa sen kehittyä viilentämisen jälkeen muutaman minuutin ajan.

Rully En Rosey 2020 on herkullinen ja monipuolinen roseviini, joka tarjoaa nautinnollisen ja hienostuneen juomaelämyksen. Sen ainutlaatuiset Rullyn alueen ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta ja tyylikästä roseviiniä.

Täältä voit helposti tilata Rully En Rosey 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.