Siirry pääsisältöön
Ed Knows Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata Ed Knows Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ed Knows Rosé 2022

Moldova Valul lui Traian Cabernet sauvignonFeteasca neagraMerlot Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Feteasca neagra, Merlot

Om Ed Knows Rosé 2022

Ed Knows Rosé 2022 on elegantti ja herkullinen roseviini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä viini on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä ja se kantaa mukanaan upeaa perintöä ja perinteitä. Sen syvä ja houkutteleva väri houkuttelee sinut viinilasin ääreen heti ensi silmäyksellä.

Ed Knows Rosé 2022:n maku on raikas ja tasapainoinen, jossa tummanpunaiset marjat ja hedelmien vivahteet nousevat esiin. Se tarjoaa herkullisen ja vesimäisen tunteen suussa ja jättää kevyen jälkivaikutelman.

Tämän roseviinin aromi on houkutteleva ja moniulotteinen. Herkkä kukkaisuus ja punaisten marjojen tuoksu täyttävät ilman, kun lasiin nostat. Tämä houkutteleva tuoksu luo odotuksen viinin hienoudesta ja herkullisuudesta.

Ed Knows Rosé 2022 sopii erinomaisesti monipuoliseen ruokapöytään. Sen raikas hapokkuus ja herkulliset maut täydentävät täydellisesti kevyitä salaattiruokia, mereneläviä, kanaa, pastaa tai vain kevyesti grillattua ruokaa. Se on myös täydellinen kumppani rennolle illalliselle ystävien kanssa tai romanttiselle aterialle kahden kesken.

Tämän roseviinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta, jotta sen aromit ja maut pääsevät täydellisesti esiin. Voit nauttia tästä viinistä heti pullon avaamisen jälkeen tai antaa sen kehittyä hieman pullossa, jos haluat syventää sen makuja.

Ed Knows Rosé 2022 on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja nautinnollista roseviiniä. Sen herkulliset maut ja hienostunut tyyli tekevät siitä täydellisen valinnan niin erityisiin tilaisuuksiin kuin rentoihin hetkiin ystävien ja perheen kesken.

Täältä voit helposti tilata Ed Knows Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.