Siirry pääsisältöön
Mileo Bianco Organic  2022
Täältä voit helposti tilata Mileo Bianco Organic 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mileo Bianco Organic 2022

Italia Terre SicilianeSicilien GrilloZibibbo Pullo 750 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.2g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Grillo, Zibibbo

Om Mileo Bianco Organic 2022

Mileo Bianco Organic 2022 on hienostunut ja laadukas luomuviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen. Tämä viini on valmistettu luonnonmukaisesti viljellyistä rypäleistä, jotka on huolellisesti valittu parhailta viljelmiltä. Sen herkkä tuoksu ja raikas maku tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta ja terveellistä viiniä.

Mileo Bianco Organic 2022:n alkuperä on Italiassa, jossa viinin valmistuksen perinteet ovat vahvat ja pitkät. Tämä viini on valmistettu valikoiduista rypälelajikkeista, jotka tuovat sille ainutlaatuisen karakterin ja tasapainon. Sen hienostunut tuoksu kietoutuu huumaavasti ympärillesi ja kutsuu sinut maistamaan sen herkullista makua.

Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan seurustelujuomana tai seuraksi monenlaisille ruoille. Sen virkistävä hapokkuus ja hedelmäinen aromi tekevät siitä ihanteellisen valinnan äyriäisten, kalan, salaattien ja kevyiden kasvisruokien kanssa. Suosittelemme tarjoilemaan Mileo Bianco Organic 2022 viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jolloin sen aromit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa.

Tämä viini on myös valmistettu ympäristöystävällisiä menetelmiä käyttäen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat tukea kestävää kehitystä. Sen luomulähtöisyys takaa myös sen puhtauden ja terveellisyyden, joten voit nauttia Mileo Bianco Organic 2022 viinistä hyvällä omallatunnolla.

Luo ikimuistoinen hetki ja nauti laadukkaasta viinistä Mileo Bianco Organic 2022:n seurassa. Sen ainutlaatuinen maku ja herkulliset aromit vievät sinut matkalle Italiaan ja tarjoavat sinulle todellisen makuelämyksen. Tämä viini on täydellinen valinta kaikkiin tilaisuuksiin, olipa kyseessä arkinen illallinen ystävien kanssa tai juhlavampi tilaisuus.

Täältä voit helposti tilata Mileo Bianco Organic 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.