Siirry pääsisältöön
The Fox and the grapes  2021
Täältä voit helposti tilata The Fox and the grapes 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

The Fox and the grapes 2021

Australia South Eastern Australia MerlotShiraz Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Merlot, Shiraz

Om The Fox and the grapes 2021

Tuotteen esittely suomeksi:

The Fox and the Grapes 2021 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä, jotka kypsyvät täydellisesti aurinkoisilla viinitarhoilla. The Fox and the Grapes 2021 -viini on täydellinen osoitus laadusta ja käsityöstä.

Herkullisen viinin tunnuspiirteisiin kuuluu sen herkullinen maku, joka tulee esiin jo ensimmäisestä maistelusta. Vinegulaisten asiantuntijoiden huolellinen työ ja tinkimätön asenne laatuun tekevät tästä viinistä todellisen helmen. Sen täyteläinen maku tarjoaa mausteisia sävyjä, joita tasapainottavat pehmeät hedelmäiset nuotit. The Fox and the Grapes 2021 -viini onkin täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat makujen monipuolisuutta.

Viinin tuoksussa voi aistia hienostuneita tuoksuja, jotka vievät ajatukset aurinkoiseen viinitarhaan. Sen raikas ja hedelmäinen aromi tekee sitä vastustamattomaksi jo ensimmäisestä haistelusta lähtien. Jokainen siemaisu tästä viinistä on kuin matka viininviljelyalueen kauniiseen maisemaan.

The Fox and the Grapes 2021 sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kumppaniksi. Se täydentää hienosti kalaruokia ja mereneläviä, mutta sopii myös mainiosti liharuokien ja pastojen kanssa. Viini on monipuolinen ja elegantti, joten sen avulla voit elävöittää mitä tahansa ruokailuhetkeä.

Suosittelemme tarjoilemaan The Fox and the Grapes 2021 -viiniä noin 12-14 asteessa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämä viini on täydellinen valinta erityisiin juhlahetkiin, illallisiin ystävien kanssa tai rentouttavien hetkien nautiskeluun omassa seurassasi.

The Fox and the Grapes 2021 on todellinen helmi viinimaailmassa. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja herkulliset maut tekevät siitä valinnan, jota et halua jättää väliin. Osta pullo itsellesi ja anna itsesi nauttia tästä hienosta viinistä.

Täältä voit helposti tilata The Fox and the grapes 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.