Siirry pääsisältöön
Deutz Brut Classic
Täältä voit helposti tilata Deutz Brut Classic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Deutz Brut Classic

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 750 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Deutz Brut Classic

Deutz Brut Classic on erinomainen samppanja, joka edustaa perinteitä ja hienostuneisuutta. Tämän samppanjan vahvat juuret heijastuvat sen nimeen "Härkomst", joka viittaa sen alkuperään ja perinteiseen valmistusmenetelmään.

Deutz Brut Classicin maistamalla voit odottaa nauttivasi hienostuneista ja monipuolisista makuvivahteista. Sen tasapainoinen sekoitus Chardonnay-, Pinot Noir- ja Pinot Meunier -rypäleitä tuottaa kuivahkon ja raikkaan maun, jossa on hienovaraisia hedelmäisiä ja kukkaisia sävyjä. Tämä samppanja jättää suuhusi miellyttävän jälkimaun ja jättää sinut haluamaan lisää.

Tuoksultaan Deutz Brut Classic on hienostunut ja houkutteleva. Voit aistia sitruunaa, omenaa ja persikkaa, jotka yhdistyvät kevyiden paahteisten ja mantelisia vivahteiden kanssa. Tämä samppanja tarjoaa sinulle miellyttävän aistielämyksen sekä hajun että maun suhteen.

Deutz Brut Classic sopii täydellisesti monenlaisten ruokien seuraksi. Sen kuiva ja raikas maku tekee siitä ihanteellisen valinnan äyriäisille, kala- ja äyriäisruuille sekä valkoiselle lihalle. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan juhlistaaksesi erityisiä hetkiä tai yhdessä hyvän seuran kanssa.

Tämä samppanja tulee herkästi kehittyneenä ja valmiina juotavaksi, mutta se voi myös ikääntyä vielä muutaman vuoden ajan, jolloin sen maku ja tuoksu syvenevät entisestään. Suosittelemme tarjoilemaan Deutz Brut Classicia 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen parhaat ominaisuudet pääsevät esiin.

Deutz Brut Classicin ainutlaatuinen yhdistelmä perinteitä, laadukkaita raaka-aineita ja huolellista valmistusta tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille samppanjan ystäville, jotka arvostavat hienostuneisuutta ja makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Deutz Brut Classic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.