Siirry pääsisältöön
Black Tower Organic White Bubbly 2022
Täältä voit helposti tilata Black Tower Organic White Bubbly 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Black Tower Organic White Bubbly 2022

EU AirénMacabeoSauvignon blancVerdejo Pullo 750 ml 8.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 2.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Airén, Macabeo, Sauvignon blanc, Verdejo

Om Black Tower Organic White Bubbly 2022

Black Tower Organic White Bubbly 2022 on laadukas ja raikas valkoviini, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen maku, hienostunut tuoksu ja ekologisuus. Tämä vuoden 2022 viini tarjoaa täyteläisen ja raikkaan makuelämyksen, joka vie sinut matkalle upeiden viinirypäleiden alkuperään.

Black Tower Organic White Bubbly -viini on valmistettu huolella valituista luomusertifioiduista viinirypäleistä, jotka kasvavat luonnonmukaisesti hoidetuilla viinitarhoilla. Tämä viini tuo esiin rypäleiden aitoja makuja ja säilyttää samalla ympäristölle ystävällisen lähestymistavan. Sen korkea laatu ja luomutuotanto tekevät tästä viinistä erityisen houkuttelevan valinnan ympäristötietoisille viininystäville.

Black Tower Organic White Bubbly 2022:n hienostunut tuoksu avautuu ensi hetkellä ja vie sinut viinin alkuperään. Huomaat raikkaat sitruksen ja hedelmien vivahteet, jotka tekevät tästä viinistä raikkaan ja houkuttelevan. Nämä aromit antavat viinille elegantin ja kiehtovan ilmeen.

Tämä valkoviini on täydellinen kumppani monille ruoille. Nauti sitä keveiden salaattien, kala- ja äyriäisruokien, sekä vaaleiden liharuokien kanssa. Sen raikas maku ja hapokkuus korostavat ruokien makua ja takaavat miellyttävän ruokailuelämyksen.

Black Tower Organic White Bubbly 2022 tulisi tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteessa, jolloin sen raikas maku ja elegantit aromit pääsevät oikeuksiinsa. Se on täydellinen valinta juhliin, illanistujaisiin tai rentoihin hetkiin ystävien kanssa. Tämä viini varmasti hurmaa kaikki viinin ystävät ja antaa unohtumattoman kokemuksen.

Black Tower Organic White Bubbly 2022 on valinta, joka yhdistää ekologisuuden ja maailmanluokan makuominaisuudet. Nauti tästä laadukkaasta ja raikkaasta valkoviinistä, joka kruunaa ruokapöydän ja ilahduttaa aisteja.

Täältä voit helposti tilata Black Tower Organic White Bubbly 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.