Siirry pääsisältöön
Poppels Pine IPA
Täältä voit helposti tilata Poppels Pine IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Poppels Pine IPA

Ruotsi Västra Götalands länPartille kommun Purkki 440 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Poppels Pine IPA

Poppels Pine IPA on ruotsalainen olut, jossa yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla perinne ja moderneilla vivahteilla höystetty maku. Tämä raikas ja aromikas juoma kutsuu sinut matkalle mäntymetsän syvyyksiin.

Poppels Pine IPA:n perinteinen ja pitkä oluenvalmistusprosessi yhdistyy huolella valittuihin raaka-aineisiin, jotka takaavat juoman ainutlaatuisen maun. Poppelsin käyttämä mäntyöljy tuo olueen erityisen raikkaan ja havumaisen maun. Kombinaatio humalan ja männyn tuoksuista antaa tälle oluelle sen tunnusomaisen vahvan aromin.

Poppels Pine IPA:n kullankeltainen väri kutsuu sinut maistamaan tätä pirteää ja intensiivistä olutta. Sen maku on täynnä trooppisia ja havumetsän aromeja, jotka tanssivat kielen päällä. Mäntynä on pääosassa tässä juomassa, mutta se tarjoaa myös mukavan tasapainon sitruunaruohon ja greipin kaltaisille sävyille.

Poppels Pine IPA sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kanssa. Sen havumainen ja raikas maku tekee siitä täydellisen parin grillatulle lihalle, mausteisille curryille tai voimakkaasti maustetuille juustoille. Kokeile myös yhdistää se raikkaan salaatin tai kevyen kalan kanssa, jotta saat täysin ainutlaatuisen makuelämyksen.

Poppels Pine IPA tulisi tarjoilla noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen aromit pääsevät täysillä oikeuksiinsa. Tämä auttaa hienovaraisia makuja puhkeamaan täyteen loistoonsa ja tarjoaa viimeistellyn kokemuksen.

Olitpa oluen ystävä tai seikkailunhaluinen makuelämysten metsästäjä, Poppels Pine IPA tarjoaa sinulle unohtumattoman matkan mäntyjen ja oluen maailmaan. Koe tämä ainutlaatuinen olut ja anna sen raikkaan ja voimakkaan makuprofiilin kuljettaa sinut mäntymetsän syvyyksiin.

Täältä voit helposti tilata Poppels Pine IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.