Siirry pääsisältöön
Lindeman’s Gentleman’s Collection Shiraz 2021
Täältä voit helposti tilata Lindeman’s Gentleman’s Collection Shiraz 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lindeman’s Gentleman’s Collection Shiraz 2021

Australia South Eastern Australia Shiraz Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Shiraz

Om Lindeman’s Gentleman’s Collection Shiraz 2021

Lindeman's Gentleman's Collection Shiraz 2021 on elegantti ja hienostunut viini, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen kaikille punaviinin ystäville. Tämä herkullinen shiraz-viini tarjoaa maailmanluokan laatua ja monipuolisia makuelämyksiä jokaiseen siemaan.

Viinin alkuperänä on Australian viinitarhat, joiden ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat täydelliset olosuhteet tämän hienon shirazin kasvattamiseen. Se on valmistettu huolella valituista rypäleistä, mikä takaa viinin korkean laadun ja tasapainon.

Lindeman's Gentleman's Collection Shiraz 2021 tarjoaa moniulotteisen makumaailman, joka häikäisee kaikki aistit. Tässä viinissä yhdistyvät täyteläinen marjaisuus, mausteiden vivahteet ja pehmeyden tuoma tasapaino. Sen intensiivinen maku jättää jälkeensä miellyttävän tuntuman suussa ja houkuttelee jatkamaan lasillisen nauttimista.

Viinin hieno tuoksu täydentää sen makuelämystä. Siinä yhdistyvät marjaiset aromit, kuten kirsikka ja luumu, sekä mausteiden lempeä tuulahdus. Nämä tuoksut luovat viinin ympärille miellyttävän ja houkuttelevan tunnelman, joka herättää kiinnostuksen sen maistamiseen.

Tämä upea shiraz sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokapöytätilaisuuksiin. Sen täyteläiset maut ja pehmeät tanniinit tekevät siitä loistavan valinnan grillatun lihan, riistan, juustojen ja suklaadesserttien seuraksi. Lisäksi viiniä kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Lindeman's Gentleman's Collection Shiraz 2021 on ainutlaatuinen punaviini, joka ylittää kaikki odotukset. Sen eleganssi, monipuolisuus ja tasapaino tekevät siitä täydellisen kumppanin niin erityisiin hetkiin kuin arkisiinkin nautintoihin. Astu maailmaan, jossa makuelämykset vievät sinut mukanaan ja nauti tästä upeasta shirazista Lindeman's Gentleman's Collection -sarjasta.

Täältä voit helposti tilata Lindeman’s Gentleman’s Collection Shiraz 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.