Siirry pääsisältöön
Marastoni Sangiovese Merlot 2020
Täältä voit helposti tilata Marastoni Sangiovese Merlot 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Marastoni Sangiovese Merlot 2020

Italia MerlotSangiovese Pullo 750 ml 13% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Merlot, Sangiovese

Om Marastoni Sangiovese Merlot 2020

Marastoni Sangiovese Merlot 2020 on laadukas punaviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen niin nuorena nautittuna kuin myös vuosien kypsyttämänä. Tämä viini tulee Italiasta, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti viinintuotannon mekkana. Marastoni Sangiovese Merlot 2020 yhdistää kahden eri lajikkeen parhaat ominaisuudet, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan niin ruokapöytään kuin illanistujaisiin.

Marastoni Sangiovese Merlot 2020:n maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Se tarjoaa miellyttävän tasapainon Sangiovesen hapokkuuden ja Merlotin pehmeyden välillä. Siinä voi maistaa runsasta kypsää marjaisuutta, kuten kirsikoita ja luumuja, sekä hienovaraista mausteisuutta. Tämä viini on harmoninen ja sen pitkä jälkimaku jää miellyttävästi suuhun.

Marastoni Sangiovese Merlot 2020:n tuoksu avautuu nuoren marjaisena ja raikkaana. Siinä voi aistia punaisia marjoja, kuten vadelmia ja punaherukoita, sekä kevyitä mausteisia vivahteita. Tuoksu on raikas ja houkuttelee herkuttelemaan.

Tämä viini sopii erinomaisesti monenlaiseen ruokapöytään. Sen hapokkuus ja pehmeys tekevät siitä erityisen hyvän valinnan liharuokien, kuten naudan- ja lampaanlihan, seuraksi. Lisäksi se sopii mainiosti myös erilaisten pastaruokien, kypsytettyjen juustojen ja suklaaherkkujen kanssa nautittavaksi.

Marastoni Sangiovese Merlot 2020 tulisi nauttia optimaalisessa lämpötilassa 16-18°C. Tämä lämpötila antaa viinille parhaan mahdollisen maun ja aromin esiintuomisen. Voit tarjoilla sen suoraan pullosta tai käyttää dekantteria, jotta viini saisi ilmaa ja sen maut avautuisivat vieläkin paremmin.

Kokonaisuutena Marastoni Sangiovese Merlot 2020 on laadukas viini, joka tarjoaa herkullisen makuelämyksen ja sopii monenlaiseen tilanteeseen. Olipa kyseessä illallinen ystävien kanssa tai rentouttava hetki kotona, tämä viini tekee hetkestäsi vieläkin nautinnollisemman.

Täältä voit helposti tilata Marastoni Sangiovese Merlot 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.