Siirry pääsisältöön
Crocodile Lager
Täältä voit helposti tilata Crocodile Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Crocodile Lager

Ruotsi Halmstads kommunHallands län Purkki 500 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Crocodile Lager

Crocodile Lager on raikas ja maistuva olutvaihtoehto, joka juhlistaa elävänäisen krokotiilin voimaa ja voimakkuutta. Tämä olut on peräisin Afrikan sydämestä, missä se on valmistettu huolella valituista ainesosista ja perinteisillä valmistusmenetelmillä.

Crocodile Lagerin erottuva maku ja tuoksu vievät sinut keskelle Afrikan villiä luontoa. Sen raikkaassa maussa on havaittavissa tasapainoista humalan ja maltin yhdistelmää, joka tekee siitä täydellisen valinnan niin olutharrastajille kuin ensikertalaisillekin.

Crocodile Lagerin tuoksu tuo mieleen trooppisten metsien tuoksut ja auringon lämmön. Siinä voi aistia kevyen sitrushedelmäisyyden yhdistettynä maltilliseen mausteisuuteen, mikä antaa sille oman uniikin luonteensa.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monenlaisille ruoille. Sen raikas luonne toimii erinomaisesti esimerkiksi grillatun kalan, kanan tai kasvisten rinnalla. Krokotiilin voimakkuus ja raikkaus antavat ruoalle uudenlaista makuelämystä.

Crocodile Lagerin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 6-8 astetta, jotta sen täyteläinen maku ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Olut kannattaa tarjoilla viilennettynä, jotta voit kokonaisvaltaisesti nauttia sen luonnollisista ja raikkaista ominaisuuksista.

Crocodile Lager kutsuu sinut tutustumaan Afrikan makuun ja tunnelmaan. Sen voimakkaat maut ja raikkaat aromit vievät sinut seikkailulle Afrikan sydämeen, missä krokotiilien voima ja elinvoima ovat kietoutuneet oluen ainutlaatuiseen luonteeseen.

Täältä voit helposti tilata Crocodile Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.