Siirry pääsisältöön
Daura Damm Gluten-free
Täältä voit helposti tilata Daura Damm Gluten-free lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Daura Damm Gluten-free

Espanja Pullo 330 ml 5.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Daura Damm Gluten-free

Daura Damm on korkealaatuinen ja herkullinen gluteeniton olut, joka tarjoaa täydellisen valinnan kaikille gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Tämä ainutlaatuinen olut on valmistettu huolellisesti valituista ainesosista ja tarjoaa samanlaista herkullista makua ja tuoksua kuin perinteiset oluet.

Daura Dammin ainutlaatuisuus ei rajoitu vain sen gluteenittomuuteen, vaan se tuo myös mukanaan ainutlaatuisen perinnön. Tämä olut on peräisin Espanjan Damin perheen panimosta, jolla on yli 140 vuoden kokemus oluenvalmistuksesta. Siksi Daura Damm edustaa perinteiden ja laadun yhdistelmää.

Tämä gluteeniton olut tarjoaa täyteläisen ja raikkaan maun, joka sopii täydellisesti moniin makuyhdistelmiin ja ruokalajeihin. Sen tuoksussa voi aistia hienostuneita humalan vivahteita ja viljan makeutta, luoden herkullisen ja houkuttelevan kokonaisuuden.

Daura Dammia voi nauttia monella tapaa ja se sopii täydellisesti erilaisiin ruokailuhetkiin. Se sopii erinomaisesti kalaruokien, kana- ja kananmunapohjaisten ruokien sekä salaattien ja pastojen kanssa. Sen täyteläinen maku tekee siitä myös oivan valinnan grilliruokien ja piknikien seuraksi.

Tämä gluteeniton olut tarjoaa huippulaatua ja huolella valittuja ainesosia kaikille, jotka haluavat nauttia oluesta, mutta välttää samalla gluteenia. Sen suosio on kasvanut gluteenittoman ruokavalion yleistyessä, ja se onkin tullut suosituksi vaihtoehdoksi kaikille oluen ystäville ympäri maailman.

Daura Dammin oikea nauttimislämpötila on noin 6-8 astetta Celsius, joka korostaa sen täyteläistä makua ja tuoksua. Tämä olut ansaitsee tulla nautituksi hitaasti ja nautiskellen, jotta sen herkulliset ominaisuudet pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Kokonaisuudessaan Daura Damm on ylivoimaisesti paras valinta gluteenitonta olutta etsivälle, joka ei halua tinkiä mausta, laadusta tai perinteestä. Sen ainutlaatuinen maku ja laadukkaat raaka-aineet tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille oluen ystäville.

Täältä voit helposti tilata Daura Damm Gluten-free lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.