Siirry pääsisältöön
Falcon Export
Täältä voit helposti tilata Falcon Export lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Falcon Export

Ruotsi Hallands länFalkenbergs kommun Pullo 500 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Falcon Export

Falcon Export on korkealaatuinen olut, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Oluen tausta ja valmistustapa tekevät siitä todellisen taideteoksen, jonka avaaminen vie kuluttajan matkalle uusiin ulottuvuuksiin.

Olut on peräisin Härkomst-nimiseltä panimolta, joka on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista juomistaan. Falcon Export on yksi panimon ylpeydenaiheista, joka edustaa perinteitä ja samalla luovuutta. Oluesta huokuu vahva suomalainen luonto, johon on inspiroitu sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu.

Falcon Exportin maku on täyteläinen ja tasapainoinen. Sen maltaiset ja humalaiset sävyt täydentävät toisiaan täydellisesti, luoden harmonisen ja kehittyneen makuprofiilin. Oluesta löytyy myös hienovaraisia mausteisia ja hedelmäisiä vivahteita, jotka antavat sille erottuvan ja miellyttävän luonteen.

Oluesta nousee esiin myös houkutteleva tuoksu, joka saa aistit heräämään. Sen raikkaat ja hienostuneet aromit kutsuvat kuluttajan nauttimaan tästä ainutlaatuisesta juomasta. Falcon Export kutsuu maistamaan ja löytämään uusia kerroksia sen syvyyksistä.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ruokien kumppanina. Sen täyteläinen maku ja hienostunut luonne tekevät siitä täydellisen valinnan pitkään illalliseen tai rennompaan illanviettoon ystävien kanssa. Olutta suositellaan nautittavaksi hieman viilennettynä, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Falcon Export on suomalaisen oluen ystävien unelmajuoma, joka tarjoaa täydellisen tasapainon perinteiden ja innovaation välillä. Sen mukaansa tempaava maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä unohtumattoman kokemuksen. Kokeile Falcon Exportia ja anna sen viedä sinut maailmaan, jossa maut heräävät eloon ja aistit saavat uudenlaisia nautintoja.

Täältä voit helposti tilata Falcon Export lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.