Siirry pääsisältöön
Palmer & Co Vintage Brut 2016
Täältä voit helposti tilata Palmer & Co Vintage Brut 2016 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Palmer & Co Vintage Brut 2016

Ranska Champagne ChardonnayPinot noir Pullo 750 ml 12% vol 2016
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2016
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot noir

Om Palmer & Co Vintage Brut 2016

Palmer & Co Vintage Brut 2016 on hienostunut kuohuviini, joka edustaa ranskalaisen samppanjatalon tinkimätöntä laatuasennetta. Tämä vuosikerta tarjoaa mahtavan yhdistelmän perinteistä makua ja modernin samppanjan monimutkaisuutta.

Palmer & Co Vintage Brut 2016 -kuohuviini on peräisin samppanjan sydämestä, Ranskasta, jossa sen laatuun on vaikutettu vuosisatojen ajan. Rypäleet tulevat valikoiduilta viinitarhoilta, jotka tarjoavat ihanteelliset kasvuolosuhteet. Tämä vaikuttaa suoraan viinin tyylikkääseen ja herkulliseen makuun.

Kuohuviinin maussa kohtaavat raikas sitrushedelmien kirpeys ja paahteiset, hienostuneet vivahteet. Se tarjoaa miellyttävän tasapainon hapokkuuden, hedelmäisyyden ja pehmeän kermaisuuden välillä. Palaminen on hienovarainen, joka houkuttelee jokaista makuaistillista hienolla viimeistelyllä.

Palmer & Co Vintage Brut 2016 on myös aromikas. Sen hienovarainen kukka- ja pähkinäinen tuoksu luo viinin ylellisen tunnelman ja kutsuu nauttimaan sen monimuotoisuudesta ja eleganssista.

Tämä kuohuviini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seurana esimerkiksi äyriäisten, simpukoiden tai vuohenjuuston kanssa. Sen raikas hapokkuus ja moniulotteinen maku tekevät siitä myös ihanteellisen kumppanin juhla-aterialle.

Palmer & Co Vintage Brut 2016 tulisi tarjoilla optimaalisessa lämpötilassa, noin 8-10 °C. Tämä varmistaa, että viinin maut tulevat esiin parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoavat unohtumattoman kokemuksen jokaiselle samppanjan ystävälle.

Palmer & Co Vintage Brut 2016 on tyylikäs valinta kaikille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta ja moniulotteisesta kuohuviinistä. Tämä samppanja edustaa täydellisesti Palmer & Co -samppanjatalon perinteitä ja innovaatioita, ja se sopii niin juhlaan kuin arkeenkin.

Täältä voit helposti tilata Palmer & Co Vintage Brut 2016 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.