Siirry pääsisältöön
Castelmare Amarone della Valpolicella Classico 2020
Täältä voit helposti tilata Castelmare Amarone della Valpolicella Classico 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Castelmare Amarone della Valpolicella Classico 2020

Italia VenetienValpolicella Pullo 750 ml 15% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Castelmare Amarone della Valpolicella Classico 2020

"Castelmare Amarone della Valpolicella Classico 2020 - Herkku, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila"

Castelmare Amarone della Valpolicella Classico 2020 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä viini on peräisin Valpolicellan laaksosta, joka tunnetaan laadukkaista viiniviljelmistään ja rikkaasta viiniperinteestään.

Amarone della Valpolicella Classico on valmistettu huolellisesti valituista rypäleistä, kuten Corvina, Rondinella ja Molinara. Tämä valikoima antaa viinille täyteläisen ja moniulotteisen maun, jossa voi aistia tumman marjaisia ​​ja kypsän hedelmäisiä sävyjä. Viinin täyteläinen rakenne ja runsas tanniinisuus tekevät siitä elegantin ja hienostuneen valinnan vaativille viinin ystäville.

Amarone della Valpolicella Classicon tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen. Voit löytää tästä viinistä intensiivisiä ja kompleksisia tuoksunuotteja, kuten tummia marjoja, kuivattuja hedelmiä, mausteita ja hienostunutta tammen vaniljaisuutta. Jokainen tuoksunnuotti täydentää täydellisesti viinin makuprofiilia ja lupaa antaa unohtumattoman kokemuksen.

Tämä erikoisviini on täydellinen kumppani monille ruoille. Voit nauttia sitä punaisen lihan, riistan, kypsytettyjen juustojen ja suklaan kanssa. Sen moniulotteisuus ja täyteläisyys toimivat hyvin monenlaisten ruokien kanssa ja antavat aterialle hienostuneen ja elegantin makuvivahteen.

Tämän viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 18-20 astetta Celsius. Tämä lämpötila mahdollistaa kaikkien viinin hienojen aromien ja makujen täyden kehittymisen. Muista myös antaa viinille hieman aikaa hengittää ennen sen nauttimista, jotta saat parhaan mahdollisen makukokemuksen.

Castelmare Amarone della Valpolicella Classico 2020 on viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja unohtumattoman makuelämyksen. Sen herkullinen maku, moniulotteinen tuoksu ja sopiva lämpötila tarjoavat täydellisen yhdistelmän kaikille viinin ystäville. Tämä viini ansaitsee aivan varmasti paikkansa erityistilaisuuksissa ja illallisilla, joissa halutaan tarjota jotain todella erityistä.

Täältä voit helposti tilata Castelmare Amarone della Valpolicella Classico 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.