Siirry pääsisältöön
Château Juvenal Les Garrigues 2021
Täältä voit helposti tilata Château Juvenal Les Garrigues 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château Juvenal Les Garrigues 2021

Ranska VentouxRhonedalen CarignanGrenacheSyrah Pullo 750 ml 15% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Carignan, Grenache, Syrah

Om Château Juvenal Les Garrigues 2021

Château Juvenal Les Garrigues 2021 on kiehtova viinilöytö, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja monipuolisen makuelämyksen. Tämä viini kypsyy Rhônen laaksossa Etelä-Ranskassa, tunnetulla Château Juvenal -tilalla, jossa viininvalmistusperinteet ulottuvat vuosien taakse. Les Garrigues 2021 on täynnä iloa ja energiaa, ja se edustaa paitsi alueen luonnetta myös kyseisen vuosikerran upeaa laatuamme.

Viinin maku on runsas ja täyteläinen, jossa korostuvat kypsät tummat marjat ja mausteet. Les Garrigues 2021 tarjoaa miellyttävän pitkän jälkimaun ja tanniinit ovat pehmeät ja hienostuneet. Viinin tasapainoinen hapokkuus tekee siitä erinomaisen seuralaisen erilaisille ruokalajeille.

Les Garrigues 2021:n hurmaava tuoksu täyttää lasin tummilla hedelmäaromeilla, jossa erottuvat erityisesti tumman kirsikan, luumun ja mustaherukan vivahteet. Lisäksi voit havaita kevyitä mausteisia ja maanläheisiä nuotteja, jotka lisäävät viinin monimuotoisuutta.

Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää hienosti erilaisia ruokalajeja. Näin ollen se on täydellinen valinta illalliselle ystävien kanssa tai juhlavaan tilaisuuteen. Les Garrigues 2021 sopii erityisen hyvin nautittavaksi liharuokien, erilaisten patojen, grillattujen vihannesten ja juustojen kanssa.

Parhaan nautinnon saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Les Garrigues 2021 viileänä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä mahdollistaa viinin tyylikkäiden aromien ja rakenteen täyden nauttimisen.

Château Juvenal Les Garrigues 2021 on viini, joka tempaa sinut mukaansa Rhônen laakson lumoavaan maailmaan. Nauti tästä herkullisesta viinistä yhdessä läheistesi kanssa ja luo unohtumattomia makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Château Juvenal Les Garrigues 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.